Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 21

   Надія Лінкевіч, олександрійка, після закінчення Харківського інституту радіоелектроніки, за спеціальністю економіст. 10 років пропрацювала  соціальним працівником в  міському територіальному  центрі соціального обслуговування непрацездатних громадян.  Сьогодні вона знана в місті як керівник гуртка східних танців "Надіна"  та майстер-художник з розпису тіла хною (мехенді).

- Так склалося в житті, що кілька років тому я прийшла займатися східними танцями. Думала, що це буде хобі, а виявилося, що сьогодні східними танцями займаюся професійно. Цього року при ЦЮДТ відкрито гурток зі східних танців - "Надіна". Веду 3 групи діток – всього 46 дівчаток, які з юних літ формують в собі внутрішню гармонію тіла, відчуття сплести музику і рухи, перетворивши їх в мистецтво, - розпочала свою розповідь Надія. &ndas ... Читать дальше »

Просмотров: 1112 | Добавил: wernega | Дата: 21.10.2016 | Комментарии (0)

22 жовтня з 10. 00 на стадіоні зі штучним покриттям КСК  «Ніка» розпочнеться традиційний щорічний  турнір з міні-футболу середу учнів 8-9-х  класів шкіл м.Олександрії, що був перенесений з 15 жовтня. Традиційно головним спонсором змагань виступає ФК «Олександрія», що  активно і змістовно підтримує розвиток  масового футболу в місті. Клуб запрошує партнерів взяти участь у турнірі, аби наша талановита  молодь мала змогу досягати нових вершин  в одному з наймасовіших видів спорту. Змагання відбуваються під патронатом депутата міськради, голови міської організації партії «Солідарність»  А.О.Коломійцева. Міні-турнір відбудеться спільно з управлінням молоді і спорту  Олександрійської міської ради.  

Всі учасники турніру отримають приз,  а переможці  - Кубки, Дипломи, медалі та сертифікати за п ... Читать дальше »

Просмотров: 798 | Добавил: wernega | Дата: 21.10.2016 | Комментарии (0)

Ще кілька днів тому отримував інформацію від В.В.Литовченка відносно підготовки житлового фонду Олександрії до зимового періоду, а тут новина  звільнився «за згодою сторін». Знаю Володимира Володимировича багато років, ще з часів його роботи в ДХК «Олександріявугілля». Порядний, чесний, відповідальний керівник, яких не так багато сьогодні. Він знав досконально всі проблеми міста, в силу своїх повноважень їх вирішував. У спілкуванні завжди толерантний, вихований, спокійний, вдумливий,  а головне завжди був націлений на роботу, до якої відносився з повною відповідальністю згідно покладених на нього обов’язків. По всіх поставлених свого часу запитаннях, я отримував завжди швидку і правдиву інформацію. Для нього не існувало вихідний це день, обідня перерва чи відпустка. Йому притаманна комунікабельність, чуйність і розуміння ситуації. Не все йому вдавалося ... Читать дальше »

Просмотров: 877 | Добавил: wernega | Дата: 21.10.2016 | Комментарии (0)