Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 16

Учні олександрійських шкіл будуть мати повноцінні весняні канікули.  Про це повідомила начальник управління освіти, молоді і спорту міської ради В.А.Горенко:

- З 8 лютого 7843 учня всіх загальноосвітніх шкіл Олександрії сіли за парти для виконання навчально-виховного процесу. Вимушена зупинка навчання з 19 січня по 8 лютого, звичайно внесла свої корективи. З одного боку карантин зупинив масову епідемію захворювань серед учнівської молоді, а з іншого – треба надолужувати відставання в навчальних програмах.
- Яким чином учні будуть наздоганяти відставання в навчально-виховному процесі. Йшла мова про суботи і навчання  під час весняних  канікул? Міністерство освіти і науки України рекомендувало всім закладам освіти не позбавляти права дітей на весняні канікули та за рахунок вихідних - субот. Чи буде управління освіти, молоді і спорту м. Олександрія ... Читать дальше »

Просмотров: 1187 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2016 | Комментарии (0)

 Той, хто найбільше скривджений долею,  той завжди потребує всілякої  підтримки і допомоги з боку  держави. Мова далі вестиметься  про інвалідів дитинства, жорстока доля яких прикувала до ліжка чи коляски...

 Зоя Іванівна Беззубова, сама інвалід, у 1999 р. заснувала  ГО інвалідів «Віра». Важкі були часи… Місяцями не виплачувалася пенсія, зарплатні… І тут  народжується організація, яка бажає допомогти інвалідам…       

- У  міському громадському об’єднанні «Віра»  знаходиться на обліку біля 400 дорослих та дітей інвалідів, спеціалізується в наданні допомоги людям з  обмеженими можливостями (колясочники, спинальники, хворі на ... Читать дальше »

Просмотров: 982 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2016 | Комментарии (0)