Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 05

З 31 грудня 2015 року міська дитяча лікарня перейшла на альтернативні енергоносії опалення. Інвестор змонтував твердопаливну котельню, яка обігріває всі наявні корпуси лікарні.

Коментує головлікар дитячої міської лікарні А.Гришканіч:

- Саме напередодні Нового 2016 року всі відділення лікарні перейшла на опалення  від котельні, що працює на твердому паливі( на біопаливі): дровах та твердопаливних гранулах. Температурний режим відповідає санітарним нормам. Очікувана економія за опалювальний сезон, за попередніми розрахунками буде близько 200 тисяч гривень, якщо не буде великих мінусових температур повітря. У котельні встановлено 2 котли (під час низької температури включається додатково і другий котел ). За 12 годин роботи котла спалюється близько тонни твердого палива. Паливом забезпечені. Створено 4 нових робочих місць. Головний важіль альтернативно ... Читать дальше »

Просмотров: 1134 | Добавил: wernega | Дата: 05.02.2016 | Комментарии (0)

 З одного боку, згідно зі змінами до законодавства, з 1 червня20015 р. права на пільговий проїзд позбавляється частина пільговиків. З іншого - постанови Кабміну, які цю пільгу для пенсіонерів та інвалідів надають, не відмінені. Тож питання пільгового перевезення в міському та приміському транспорті, напевно, найбільш сьогодні на вустах перевізників, водіїв та пасажирів. Контролери забороняють безкоштовному проїзду пільговиків, посилаючись на відміну пільгових категорій населення, що сьогодні скорочені до мінімуму. Фінансування пільговиків відтепер будуть нести на своїх  плечах місцеві бюджети. В Олександрії графік розписаний, але люди просять, щоб пільгові рейси не були з 6.00 і  в 17.00. Куди в такий час можна їхати? Треба зробити їх у часі, щоб люди мали змогу вчасно приїхати і  від`їхати додому. Наприклад, депутат міської ради М.Острівний ("БПП") на остан ... Читать дальше »

Просмотров: 1141 | Добавил: wernega | Дата: 05.02.2016 | Комментарии (0)