Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
13:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 13

Відшуміли травневі переможні дні 70-ої річниці Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні 1939-1941 років. Уся  світова європейська спільнота віддала належну роль одному із найважливіших учасників страшної трагедії XX століття, - українському народу-визволителю від коричневої чуми. І ніякі сьогоднішні історичні та політичні перегляди минувшини  не можуть змінити свідомість тих, хто залишився сьогодні живим, хто здобув мир і щасливе життя, зменшити роль і місце українця в цій війні.  Їх залишається, рахунок  уже йде на десятки, хто  виніс на своїх плечах всі смертельні жахіття  війни…

Міська влада напередодні славної дати провела десятки заходів, приурочених ветеранам війни:  відвідини вдома; вітання по організаціях; проведено зустрічі  з учнівською молоддю в музеї  ім. А. Худякової;   пройшли святкові ... Читать дальше »

Просмотров: 1240 | Добавил: wernega | Дата: 13.05.2015 | Комментарии (0)

Днями до послуг олександрійців  комунальні служби міста відремонтували  дві автозупинки, що знаходяться  в мікрорайоні Новофіліповки. Говорить  в.о головного  інженера  КП "Житлогосп"  В.Гайдук:

- Наше підприємство займається не лише обслуговуванням житлового сектору Олександрії, а й впорядкуванням  прибудинкової території, на яких знаходяться спортивні та ігрові майданчики.  Сьогодні взялися ще й  за ремонт авто зупинок, що відіграють  свою роль у житті наших земляків Зокрема, на добровільних засадах наші підрядники ПП «Грант-Житло»  та  ПП «Житлосервіс» погодилися надати допомогу в ремонті двох автозупинок в районі колишнього рудоремонтного заводу.  Кілька днів праці  і автозупинки набули привабливого естетичного вигляду. Відремонтована покрівля, лавк ... Читать дальше »

Просмотров: 1336 | Добавил: wernega | Дата: 13.05.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні міська влада ставить завдання перед комунальниками якомога якіснішого поліпшення  умов проживання людей в багатоквартирних будинках. Це стосується  не лише комунальних послуг, а й поточних внутрішніх ремонтів будинків.   

Мова йде про колишні гуртожитки, котрі належали підприємствам міста, але у свій час були передані до комунальної власності міста. Люди в цих будинках проживали тимчасово, але тимчасовість стала постійною. Звісно, що відношення мешканців до житла було і залишається  двояким…  

У розмові з директором КП «Житлогосп»  В.Костенком, вияснили, що влада пішла назустріч мешканцям колишніх гуртожитків, не дивлячись на їх значні борги по сплаті квартплати, а це єдине джерело накопичення коштів на рахунках будинків, що дозволяє при справній сплаті, ремонтувати житло, розпочати внутрішній ... Читать дальше »

Просмотров: 1192 | Добавил: wernega | Дата: 13.05.2015 | Комментарии (0)