Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
08:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 18

У цьому турі буде визначатися трійка лідерів. Якщо «Геліос» переможе, то поверне собі третє місце, чим  значно зменшить шанси «гірників» з Комсомольська на місце «під сонцем» - другу сходинку в турнірній таблиці. Безперечно, що дніпродзержинці сьогодні «на ходу» , тому будуть змагатися з киянами, щоб закріпитися на другому місці, вслід за «Олександрією». У «Тернополя» хороші шанси  на перемогу над «Буковиною», що  в результаті, якщо попередні команди зіграють внічию -  вийти на третє місце. Ось який сьогодні розклад в п’ятірці лідерів. Та й «Полтава» готується серйозно до матчу  з лідер ... Читать дальше »

Просмотров: 409 | Добавил: wernega | Дата: 18.09.2014 | Комментарии (0)

Вже десятеро олександрійців загинуло в зоні АТО на Донбасі.  43-річний  олександрієць Олег Кулигін - восьмий, ще двоє -  уточнюються  прізвища.  А.Кіктенка не можуть відшукати…

Сьогодні об 11.00 на фасаді ЗОШ I-II ступенів №8 ( «восьма школа») відбувся захід з нагоди відкриття пам`ятної меморіальної дошки на честь загиблого героя Максима Бендерева.

У скорботі прийшли розділити біль втрати разом з батьками,  його друзі, товариші, колеги по спорту, учні місцевої школи в якій ... Читать дальше »

Просмотров: 485 | Добавил: wernega | Дата: 18.09.2014 | Комментарии (0)