Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 4 » Журналісти відсвяткували своє свято
00:16
Журналісти відсвяткували своє свято

3 червня територіальна  організації НСЖУ  Олександрії відзначила  своє професійне свято. У Будинку футболу відбулися урочисті збори з нагоди свята та вручення  заснованих краєзнавчою спілкою спільно з журналістами відзнаки А.Кохана – місцевого краєзнавця, журналіста, лікаря і публіциста. Голова територіальної  організації І.Балашова підвела підсумки роботи журналістів за попередній рік, наголосивши  на тому, що головним у діяльності журналіста повинно бути правда,  сміливість і відповідальність.  

  На розсуд першого краєзнавчого конкурсу взяли участь 4 місцевих краєзнавці. Серед них вперше було представлено відео про Чорнобильську трагедію В.Коваля, колишнього афганця, ліквідатора аварії на ЧАЕС, журналіста «Сільського вісника» Н.Луценко про палац родини Бромбергів, що  зруйнований за наші часи в Ясинуватці, тележурналіста «КТМ»  Т.Бурлакової  про чоловічу гімназію та  модератора «Моя Олександрія» Р.Гаврилова про 5 видатних особистостей Олександрії. Але члени журі вирішили перші відзнаки ім. А.Кохана вручити  О.Божко, В.Голобородьку та Н.Жахаловій  - за багаторічну краєзнавчо-дослідницьку  роботу. Вручала нагороди дружина А.Кохана Роза Соломонівна Кохан, яка щиросердно подякувала за увагу до особистості А.Кохана у перейменуванні однієї із вулиць на вулицю ім. А.Кохана та заснування краєзнавчої відзнаки.

Вітали журналістів юні журналісти, котрі пишуть свої перші публікації  в соціальних мережах, влаштувавши такий собі «лікбез» - конкурс серед журналістів  та розповіли про всі ЗМІ Олександрії, а юні учасники пісенного співу районного палацу  дитячої  творчості  подарували свої пісні  про Україну.

Вперше організацією було  затверджено номінацію «Друзі журналістів». Подяки були вручені  С.Дьячуку, головлікару міського центру первинної  медико-санітарної допомоги,  С.Лумянику, головному ветеринарний інспектору  Олександрійського району, начальнику міського відділу поліції О. Кодаку, заступнику начальника УЖКГ Олександрії В.Литовченку та депутату міської ради, заступнику губернатора А. Коломійцеву.

Ю.Біланюк розповів про випуск книги "Микола Лавренко - форвард таранного типу", відзначивши спільну працю  Івана Мельника та Сергія Гаврилова  в  написанні народної книги.

І.Мельник

Просмотров: 1403 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]