Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 04

Вчора о пів на сьому вечора потягом з Києва прибула делегація данійців в складі 19 осіб, як і було раніше сказано, щоб більш детально (екскурсійно) ознайомитися з Україною. Організатор акції дружби між Україною -Данією С.М.Кульга та його син Михайло, який вже понад 10 років мешкає в Данії.  Нагадаємо читачам, що напередодні, завдячуючи милосердю і поваги до нашої країни,  данійці вкотре організували збір та доставку гуманітарного вантажу для лікарні, дитячих садочків та геріатричного будинку.  Зустрічали гостей начальник управління культури та туризму міської ради В.Чернецька, начальник управління економіки  Р. Черевашко, волонтери, громадські діячі В.Стадніченко та С.Волков.

- Перше враження гостей було захоплюючим, коли вони побачили Київ. Вони й гадки не мали, що таке Київ, який він красивий, зелений і теплий,  - відмітив по приїзду в Олександрію С.Кульга. ... Читать дальше »

Просмотров: 1155 | Добавил: wernega | Дата: 04.06.2016 | Комментарии (0)

3 червня територіальна  організації НСЖУ  Олександрії відзначила  своє професійне свято. У Будинку футболу відбулися урочисті збори з нагоди свята та вручення  заснованих краєзнавчою спілкою спільно з журналістами відзнаки А.Кохана – місцевого краєзнавця, журналіста, лікаря і публіциста. Голова територіальної  організації І.Балашова підвела підсумки роботи журналістів за попередній рік, наголосивши  на тому, що головним у діяльності журналіста повинно бути правда,  сміливість і відповідальність.  

  На розсуд першого краєзнавчого конкурсу взяли участь 4 місцевих краєзнавці. Серед них вперше було представлено відео про Чорнобильську трагедію В.Коваля, колишнього афганця, ліквідатора аварії на ЧАЕС, журналіста «Сільського ві ... Читать дальше »

Просмотров: 1402 | Добавил: wernega | Дата: 04.06.2016 | Комментарии (0)