Поздравляем Вас Гость
Вторник
16.04.2024
09:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 01

2 квітня о 14 годині на КСК «Ніка»  відбудеться матч  23 – го туру другого етапу чемпіонату України з футболу ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ серед першої шістки лідерів. Поєдинок надто принциповий і надто важливий для подальших матчів для нашої команди. Адже до «Олександрії»  прибуде один із претендентів на здобуття срібних нагород чемпіонату – київське  «Динамо», яке на противагу нашій команді перебуває в оптимальній футбольній нормі.  В «Олександрії»  цілий ряд проблем з виконавцями. Травмовані: Запорожан, Чеботаєв, Путраш, Шендрік, Чорній, Козак.  Дискваліфіковані – Сімінін, Басов. І до всього того ж Цуріков не зможе грати проти «своєї» команди  (оренда). Здається, що С.Ребров та Г.Суркіс побоюються, що Цуріков може зневілювати гру Ярмоленка. Ось вам такі розклади. Правда, встигли дозаяви ... Читать дальше »

Просмотров: 830 | Добавил: wernega | Дата: 01.04.2017 | Комментарии (0)

Юрій Біланюк – модератор, представник болгарської агенції «Інтеробмін», що дає можливість українцям в літній період, і не тільки, офіційно мати роботу, пройти міжнародне стажування студентської і не лише молоді на болгарських провідних курортах («Албена», «Золоті піски», «Сонячний берег»).

-Юрію Фадеєвичу, розкажіть, будь ласка, більш детально про можливість українців як офіційно заробити кошти в Болгарії? Адже вона одна з найбідніших держав Євросоюзу. На які заробітки можна розраховувати?

- Під егідою та фінансуванням Євросоюзу діє міжнародний центр стажування не лише студентів, а й для вікових категорій людей, хто має бажання заробити та відпочити на чорноморських болгарських курортах, працюючи в 4-5 -ти зіркових готелях: барменами, офіціантами, адміністраторами, кухарями ... Читать дальше »

Просмотров: 1242 | Добавил: wernega | Дата: 01.04.2017 | Комментарии (0)