Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
00:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 23 » З ІЗРАЇЛЮ... ДО ПОЛТАВИ
01:47
З ІЗРАЇЛЮ... ДО ПОЛТАВИ

Юрій Коломоєць, який не побажав продовжити футбольну кар`єру в Олександрії", не зміг працевлаштуватись в Ізраїлі. Як стало відомо, 25-річний вихованець криворізького "Гірника" (свого часу Юрій став кращим бомбардиром друголіговської  команди, до переходу в "Олександрію", - авт.). Нині  він пов`язав свою долю рівно на 1 рік з полтавською  "Ворсклою" (не вийшло з А.Сухоцьким, Ю.Коломоєць - замінив, - авт.). За роки виступу за аграріїв форвард зіграв 70 матчів,  відмітившись забитим голом у ворота суперників 14 разів. Нинішнього сезону за "Олександрію" (в УПЛ)  Юрій зіграв 13 матчів і забив лише 3 м`ячі.

- Мені дуже подобаються амбіції "Ворскли", тому без особливих роздумів пристав на цю пропозицію, - сказав Юрій одразу після укладання офіційної угоди.

Ще з`явилася наступна інформація, що дуже Віталієм Пономарем серйозно зацікавалися луганська "Зоря", що сьогодні є одним із лідерів ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ ( третє місце в турнірній таблиці,- авт.). 

Ніколи не погоджусь, що хлопці, які ще не зіп`ялися як слід на ноги, готові завтра гідно грати за інші клуби. Адже рівень команд УПЛ не особливо різниться, хіба що за винятком кількох команд. Чим гірша "Олександрія" - один із перспективних клубів,  з усіма соціальними гарантіями і з постійною стабільністю зростання професіоналізму, від інших клубів, де великі борги по зарплатні. Треба ніколи не забувати: "бійся найбільше втрати те хороше, що ніколи не повернеш". 

І.Мельник  

Просмотров: 1181 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]