Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
00:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 23

23 грудня робоча група 7- ми політичних партій,  представникам  яких олександрійці віддали свою перевагу на виборах, на чолі з керівником робочої групи І.Барановим зібралися, щоб завершити процес по формуванню нової влади. Провели засідання на якому для місцевих ЗМІ оприлюднили персональні списки потенційних членів виконавчого комітету та заступників міського голови.

- Сьогодні робоча група вже готова озвучити персональний список членів виконкому. Ми вирішили взяти всю політичну відповідальність за формування нового складу виконавчого комітету чисто на  політичній основі – членами можуть бути тільки представники політичних сил, що увійшли в міську раду.  Тому, в новому складі виконкому не буде представників від громадських організацій (як того прохала за А.Біджакова громадська  активістка Г.Соломаха) та  від Опозиційного блоку, який відмовивс ... Читать дальше »

Просмотров: 1254 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2015 | Комментарии (0)

Юрій Коломоєць, який не побажав продовжити футбольну кар`єру в Олександрії", не зміг працевлаштуватись в Ізраїлі. Як стало відомо, 25-річний вихованець криворізького "Гірника" (свого часу Юрій став кращим бомбардиром друголіговської  команди, до переходу в "Олександрію", - авт.). Нині  він пов`язав свою долю рівно на 1 рік з полтавською  "Ворсклою" (не вийшло з А.Сухоцьким, Ю.Коломоєць - замінив, - авт.). За роки виступу за аграріїв форвард зіграв 70 матчів,  відмітившись забитим голом у ворота суперників 14 разів. Нинішнього сезону за "Олександрію" (в УПЛ)  Юрій зіграв 13 матчів і забив лише 3 м`ячі.

- Мені дуже подобаються амбіції "Ворскли", тому без особливих роздумів пристав на цю пропозицію, - сказав Юрій одразу після укладання офіційної угоди.

Ще з`явилася наступна інформація, що дуже Вітал ... Читать дальше »

Просмотров: 1181 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2015 | Комментарии (0)