Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 9 » Вічна пам`мять героям!
20:28
Вічна пам`мять героям!

             

             Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
 Громадська організація «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» проводить районні заходи, що присвячені до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-й річниці виведення Радянських військ з Республіки Афганістан, що відбудуться 13–го лютого 2015 року.

  - 13 лютого 2015 року о 10.00 годині  мітинг, покладання квітів до Меморіального комплексу «Воїнам – інтернаціоналістам загиблим у Республіці Афганістан в 1979 – 1989 роках»; панахида по загиблих воїнах–інтернаціоналістах у Покровському соборі та відвідування  могил загиблих воїнів - з 11.00  години.

Вітаємо всіх учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів з 26–ю річницею виведення Радянських військ з Республіки Афганістан та Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держа! Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, сімейного благополуччя, мирного блакитного неба над головою! Прийміть нашу щиру подяку за вашу громадянську мужність, високе почуття інтернаціонального обов’язку, трудові досягнення на благо народу України!

Запрошуємо бажаючих на урочисті заходи!

Правління  ГООРСВВАВІ

 

 

 

 

 

 

Просмотров: 863 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]