Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 09

від 9 лютого 2015 року  No 26- к

Про призначення

Коваленка С.П

.1.Призначити КОВАЛЕНКА Сергія Петровича на посаду заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації  з 9 лютого 2015року за погодженням з Адміністрацією Президента України та Кабінетом Міністрів України з посадовим окладом згідно зі штатним розписом

.2.  Присвоїти Коваленку С.П  сьомий ранг державного службовця

Підстава : заява Коваленка С.П, погодження Адміністрації Президента України від 14 січня 2015 року No 02-01/34, погодження Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2015 року No 1575/0/2- 15, довідка про результати проходження спецперевірки.

Голова обласної державної адміністрації С.КУЗЬМЕНКО

 

Просмотров: 778 | Добавил: wernega | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

На офіційному каналі Yotube загиблого Андрія Кузьменка з’явилось кілька відеозаписів здійснених самим Андрієм напередодні трагічної загибелі у Дніпропетровській області.

Відеозаписи, датовані 1 лютого 2015 року і скоріш за все, зороблені на мобільний телефон. На відео Кузьма Скрябін жорстко критикує стан доріг у Кривому розі та Дніпропетровські області вцілому. (На фото:П.Мага з Андрієм"  та автор цих рядків). І таким він міг бути.

“Я показую вам, депутати і пане президенте нашу країну – звертається Андрій до керівництва держави. То є траса Олександрія-Кривий Ріг. Дякую вам за то, шо спи.дили всі бабки. Не хочете на своїх мерсах і лєксусах сюда на сафарі протрясти свій жирний целюліт”.

“Це є наша фінальна точка ... Читать дальше »

Просмотров: 1336 | Добавил: wernega | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

Тільки переглянув на сайті Новини Кіровоградщини ролик з покійним А. Кузьменком - "Скрябіним", котрий їхав  дорогою Олександрія-Кривий Ріг на концерт до  Кривого Рогу. Краще б він цією дорогою і повертався до Києва. Залишився б живим.  Зрозуміло, що Андрій не знав про цей відрізок дороги - від Петрового до Луганки (центральна садиба  агрофірми "Маріампольська", а далі вже Криворізький район), який він був раніше. Не приведи Господи. Це мої дороги - це моя мала батьківщина -Петрівщина... Саме відзнято Андрієм ділянку від повороту на с.Братське (відділок агрофірми "Маріампольська", - авт.) на Червонокостянтинівку за 10 км від Луганки. Так, ось до 2002 року від Петрового (від Власівської балки) до Луганки, взагалі, не було осфальтного покриття. Добратися з Луганки до райцентру Петрове було дуже проблематично - до 1,5 години - мука-їзда. Ро ... Читать дальше »

Просмотров: 1450 | Добавил: wernega | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

8 лютого ФК «Олександрія» прибув до Туреччини на черговий підготовчий навчально-тренувальний збір. По обіді, відбувши всі формальності стосовно поселення, олександрійська футбольна дружина розмістилась  у " GOLD CITY", що став основною базою нашої команди вже на протязі кількох останніх років. Чудові футбольні газони. Тут можна провести не тільки  якісну підготовку, але й зіграти з хорошими спаринг-командами. Цікаво чи буде організовано турнір на Кубок " GOLD CITY"?  У попередніх роках «Олександрія» приймала участь у цьому турнірі.

«9 лютого о 10:00 розпочалося перше тренування. Футболісти зробили десятихвилинну пробіжку та попрацювали з новими м'ячами ... Читать дальше »

Просмотров: 859 | Добавил: wernega | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

             

             Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
 Громадська організація «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» проводить районні заходи, що присвячені до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-й річниці виведення Радянських військ з Республіки Афганістан, що відбудуться 13–го лютого 2015 року.

  - 13 лютого 2015 року о 10.00 годи ... Читать дальше »

Просмотров: 862 | Добавил: wernega | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)

Освітянську ниву будуть змінювати – її «переорають» в інший спосіб. Зміни будуть суттєві, відчутні для всіх учасників цього процесу.  Ми починаємо жити в епоху змін. Хтось сказав, що це найгірший час,  що переживає людина.

Так, днями в обласному центрі побував міністр освіти і науки С.Квіт. Метою своєї поїздки було: довести до відома слухачів, що в країні суттєво скоротиться кількісний склад вищих навчальних закладів.  З існуючих 800 вишів, до кінця року повинно залишитись не більше 200. Чому таке різке скорочення?  Багато вузів не дають того рівня  освіти, який сьогодні потрібен,  а також ряд вишів не мають перспективи – їх доцільність існування під великим питанням.  І,  справді, економіка в загоні, підприємства не працюють, іноземний капітал не йде до країни. Звісно, кому потрібні  спеціалісти і  навіщо, якщо відсутня сфера  попиту на ту чи нішу професію.  Вже зараз 53 вузи в першому списк ... Читать дальше »

Просмотров: 1027 | Добавил: wernega | Дата: 09.02.2015 | Комментарии (0)