Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
08:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 19 » Вдалий старт і фініш
21:53
Вдалий старт і фініш

 Олександрія, вірніше її ентузіасти, колишні і сьогоднішні  мото- та автокросмени Володимир Крисько та Сергій Вялих останні роки проводили велику роботу по відновленню проведення  чемпіонатів ( його етапів)  України  автокросу  на «Вербовій Лозі».  Вкладали душу і власні кошти на облаштування траси , яка б дала право проводити змагання подібного гатунку.

 Отримавши відповідні ліцензії- дозволи на проведення змагань, 18-19 жовтня в Олександрії  Атомобільна федерація  України провела IV етап національної серії змагань з кросу «Суперкубок 1600».  

Організація, проведення змагань,  підготовка траси – відмінну оцінку ми почули від суддівської бригади на чолі з Ю. Авальяні,  спортивним комісаром – С.Калниш та комісаром М.Шредером.

Змагання відбувалися  протягом  двох днів. Фінал відбувся  в неділю.  Кілька тисяч  олександрійців прибули на «Вербову Лозу», щоб отримати відчуття спортивного азарту, адреналіну.

Відкривав змагання  міський голова С.Цапюк, який  відмітив, що відродження автокросу  в Олександрії  після 1998 року, є подією в житті  олександрійців.  Слід відмітити, що завдячуючи підтримці Анатолія Кузьменка  - це змагання  стало  реальністю.

 Змагання  відбувалися  у різних дивізіонах. Так, у 1-му класі  7 Н  переможцем став гонщик з Пісочина (Харківська обл., №27) О.Тищенко, друге місце  в  В.Корнешела з Горлівки (№11), третє  виборов  кіровоградець  В.Фоменко (75).

У класі 7А  до фінішу дійшли В.Мохнач з Донецька ( №45), за ним  І.Половинкін з Маріуполя(№ 44) – зайняв друге місце.

 У класі 8 перше місце виборов  К.Бородавченко з Кременчука ( №71), друге за  Є.Степаненком (№77, м. Дніпропетровськ), третє – І.Половинкін.

 У класі 12 перше місце за С.Потійко з  Дніпропетровська ( №98), його земляк , Степаненко – другий, третє виборов Б.Дроздов з Кременчука( №71).

 У «Суперкубку  1600»  до  фінішу дійшли  2 автокросмени: Б.Дроздов – першим  та Є.Степаненко – другим.

 У дивізіоні  III II залікова група перемогу святкували М.Панасюк , м/с, (№18) з Запоріжжя,  друга сходинка за О.Нечитайло з Мелітополя ( №19), відповідно третє за В.Онуфрійчуком з Вінниці ( №22).

 У дивізіоні  III III залікова група  переможцем  став О.Ковальчук (№ 75), Одеса, друге – Т.Максимов, Харків, №69, третє – В.Онуфрійчук, Вінниця, № 22.

У дивізіоні  III  IV залікова група  переможцями  стали Т.Максимов( №69), Харків, друге – О.Ковальчук ( №75), Одеса, третє – М.Панасюк , Запоріжжя,  № 18.

 У дивізіоні  «Суперкубок 1600» переможцями стали переможці   IV залікової групи( дивись вище, - авт.).

 І, нарешті, олескандрійці  чекали виступу юного авто кросмена на  автомобілі баггі  Даніла Криська, який виборов другу сходинку, пропустивши вперед  Д.Антошина з Маріуполя. Третє місце за  Д.Кислим з Жовтих Вод.

У командному заліку серед дорослих  перемогу  святкував  «Запорізький автомобільний клуб», друге місце  за  «Атомтехноспорт ЦДТ» з Жовтих Вод.

 Серед юніорів командний залік виборов  «Реал АЛ реслінг» з Маріуполя членом якого є Д.Крисько.

 У змаганнях приймали участь і  дівчатка з Кременчука, Жовтих Вод та Полтави. Ми бачили як у  баггі жовтого кольору  відлетіло колесо, але дівчина  мужньо пройшла всю трасу і фінішувала. Було одне перикидання автомобіля під номером 44, але через кілька хвилин автомобіль зрушив з місця. Також було перевертання баггі. На щастя все обійшлося без травм  і великих пошкоджень авто.  Невдача спіткала  нашого Сергія Вялиха.  Спочатку в першому заїзді відмовила коробка передач. Відремонтував – поїхав вийшла з ладу  шарова опора.  Але головне не перемога, а участь.

 По закінченні змагань відбулися урочистості з нагород. КУБКИ, МЕДАЛІ, ШАМПАНСЬКЕ – ВЕСЕЛИЙ НАСТРІЙ УЧАСНИКІВ  ЗМАГАНЬ, ГЛЯДАЧІВ. Усі залишились задоволеними.

 Головний комісар змагань Ю.Авельяні  відмітив:

- Я щиро вдячний подвижництву В.Криська та С.Вялиха за їх велику роботу  в організації та проведенні  змагань, дякую міському голої та спонсорам, що відгукнулися на добру справу.  Все пройшло на найвищому рівні. Траса  чудова, чудові люди, чудові спортсмени – усім  щастя і до зустрічі.
І.Мельник                      

Просмотров: 627 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]