Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 29 » В Європу через футбол
01:04
В Європу через футбол

Говорити детально про хід поєдинку немає сенсу. Всі, хто був присутнім на КСК «Ніка», або переглядав матч по телебаченню, побачили  першу гру «Олександрії»  в Лізі Європи. Звісно, що перший тайм був надзвичайно цікавим. Особливо в перші 20 хв., коли наші гравці зі слів  М.Бєлого,  колишнього гравця «Зорі», який грає за «Хайдук», нав`язали свою гру  хорватам, які нічого не могли вдіяти  від гострих атак олександрійців.  Раз за разом виникали моменти біля воріт хорватів ( «майстрів моря»  в перекладі з хорватського, або «білі»). Все вдавалося. Швидка комбінаційна атака, удар по воротах. Але голкіпер гостей був вище всяких похвал – надійно захищав свої ворота.  Краще це видно з фотознімків. А далі – другий тайм, який  все звів нанівець. Три стандарти  і  3 м`ячі затріпотіли в сітці воріт Леванідова. У двох  випадках, на думку фотокореспондентів, що були поруч воріт, наш кіпер невпевнено зіграв – відпустивши м’яч в одному випадку, а в іншому не закрив  наглухо кут  воріт…  Та й захист дещо схибив. Та то вже розбиратися з  помилками буде В.Б.Шаран, котрий на прес - конференції висловився, що в нього є ряд  претензій до гравців всіх ланок, але це вже буде після того, як футболісти психологічно «відійдуть»  - відновляться від такої поразки, якої і в думках не було в кожного з них. Та й тренерський штаб не сподівався на такий рахунок.

Ротація в команді буде

- Якби ми першими забили, то гра була б іншою. Знову хиби в атакувальних діях, в обороні.  Не змогли  використати стандарти, що завжди є нашим козирем. Сказати, що хлопці не виклалися – сповна віддали свої сили і майстерність , але техніка  «Хайдука»  значно  краща. Вони зуміли переграти нас.  Але з цього трагедії не треба робити. Все буває в футболі. Для нас дуже важко даються перші  втягуючі матчі. Ми набираємо обертів по ходу поєдинків. Завтра будемо налаштовуватися на «Ворсклу». Треба терміново переключатися на Чемпіонат. Це був хороший урок, як треба грати, щоб був результат.  Ми старалися грати  агресивно, з довгими  передачами, але  і  в лінії оборони, і в нападників сьогодні гра не пішла через позиційні помилки. Але ми справжні  чоловіки і повинні реабілітуватися перед уболівальниками в матчі проти «Ворскли», що відбудеться вже в неділю, - наголосив  керманич  "Олександрії".  

Відеозапис приніс результат

Головний тренер «Хайдука» М.Птушнік був у чудовому настрої від такого рахунку:

 Вітаю своїх хлопців з досягненням чудового  результату.  «Олександрія»  була в хорошій фізичній формі. Тому в першому таймі ми нічого не могли вдіяти. Приглядалися до манери гри, а коли забили перший гол,  стало легше грати. А якби в першому  таймі пропустили діва гольові моменти, то…    «Олександрію»  бачили тільки в записах. Знали їх сильні сторони – стандарти, довгі передачі. Вивчили все це - і домоглися перемоги.

Українець проти  України

-  Важка гра, особливо в першому таймі.  Довгі передачі олександрійців скували наші дії попереду. Ми знали, що «Олександрія» сильна своїми стандартами. Тому, готуючись до матчу і по ходу матчу  використали їх краще, що і принесло нам результат.  «Олександрія»  завжди грає в свою гру. Гадаю, що вивчивши добре її стиль гри нам вдалося здобути бажану перемогу, - відмітив  перед від`здом  Максим  Бєлий, який грав за «Хайдук» проти  "Олександрії " - України.

Ми побачили перші паростки Європи

Хто вперше побував на КСК «Ніка», та й маститі прихильники «Олександрії» не могли з етичного міркування після матчу висловлювати негатив по відношенню до команди. Люди побачили, що керівництво клубу  зробило все можливе, щоб матч  Ліги Європи  відбувся в Олександрії, щоб олександрійці  відчули, що таке європейський футбол з його правилами і вимогами, коли все підпорядковано єдиній меті – наближення нашого футболу до Європи. І підтримка  7000 глядачів була на належному рівні. І не засмутив рахунок, бо дійсно відбулося свято  великого футболу, в якому прийняла участь і наше місто  - його  небайдужі до футболу мешканці.  А це головне! А перемоги у нас будуть і багато. Бо той, хто рухається вперед, не зупиняючись від падінь, завжди буде долати  важкий шлях до обраної мети. І сьогоднішній матч – це перший крок в  напрямку Європи, хоча б на першому етапі і футбольної…      

 І.Мельник

      

Просмотров: 1611 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]