Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 29

Відбулася презентація нового складу виконавчого комітету міської ради VII  скликання. Наскільки він буде дієвішим та ефективнішим у плані прийняття таких рішень, щоб слугували громаді міста, ми провели бліц -інтерв`ю з головами політичних сил, які делегували своїх представників до складу нового виконавчого комітету  з загальним запитанням «що головним вони вбачають у своїй громадській роботі, як нові члени  міськвиконкому?»

Від партії «Сила людей», що представлена в міській раді трьома депутатами ( В.Дожджаник,  О.Бондаренко та О.Холохоленко) до складу нового виконавчого комітету  увійшли два представника партії:  В.Кравченко та Р.Воронков.

З цього приводу голова  депутатської групи в міській раді від «Сили людей»  В.Дожджаник  відзначив:

- « ... Читать дальше »

Просмотров: 1099 | Добавил: wernega | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

До сайту  звернулися мешканці Олександрії з запитанням стосовно того, що протягом  кількох днів відключені всі російські телеканали, що транслювало місцеве кабельне телебачення  «КТМ».  Якщо це назавжди, чи буде зменшення вартості послуг «КТМ»,   чи вони замінять іншими телеканалами?

Звісно, що люди сплачують свої кревні за послуги  кабельного ефіру. І їм  не байдуже чи це 60 каналів чи понад 80.

Як  мені було пояснено в технічному  відділі "КТМ", справді до 10 російських  телеканалів відключено в зв`язку зі зміною цифрового технічного обладнання телетрансляцій  відключених телеканалів.  Сьогодні відбуваються налагоджувальні роботи. На вихідні трансляція телеканалів буде відновлена.

І.Мельник

Просмотров: 1029 | Добавил: wernega | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

Говорити детально про хід поєдинку немає сенсу. Всі, хто був присутнім на КСК «Ніка», або переглядав матч по телебаченню, побачили  першу гру «Олександрії»  в Лізі Європи. Звісно, що перший тайм був надзвичайно цікавим. Особливо в перші 20 хв., коли наші гравці зі слів  М.Бєлого,  колишнього гравця «Зорі», який грає за «Хайдук», нав`язали свою гру  хорватам, які нічого не могли вдіяти  від гострих атак олександрійців.  Раз за разом виникали моменти біля воріт хорватів ( «майстрів моря»  в перекладі з хорватського, або «білі»). Все вдавалося. Швидка комбінаційна атака, удар по воротах. Але голкіпер гостей був вище всяких похвал – надійно захищав свої ворота.  Краще це видно з фотознімків. А далі – другий тайм, який  все звів нанівець. Три стандарти  і &nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 1610 | Добавил: wernega | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)