Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
15:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 15 » Успіхіи А.Кузьменка на благо країни
16:56
Успіхіи А.Кузьменка на благо країни

Молочно-товарний комплекс «Петриківське молоко», перша черга якого збудована і здана в експлуатацію в  смт Нова Прага за неповні 2 роки, сьогодні виробляє близько 30 тонн молока щодоби, -  говорить генеральний директор групи компаній ТОВ «УкрАгроКом», депутат обласної ради А.І.Кузьменко, - під час знайомства ЗМІ з роботою комлексу. – Потреба високоякісної молочної продукції в Україні дуже велика. Тому наша компанія вирішила  втілити в життя проект, якому немає рівних в  Україні, по виробництву якісного молока, що йде на виробництво дитячого харчування. Зазначу, що при повній потужності в 5000 голів, підприємство здатне виробляти 70 тонн високоякісного молока, що забезпечить щоденно потребу споживання молочних продуктів 240 тисяч чоловік. Мало це чи багато, думаю, що малеча кількох областей буде щоденно її споживати в повній мірі. Для того, щоб  мати високі надої молока ми пішли на придбання голштинської породи корів, які завозили з Канади та Франції. Наші спеціалісти виїздили до цих країн і відбирали кращих нетелів. На цьому комплексі впроваджено новітні технології, завдяки чому на одному майданчику утримується велика кількість племінного стада голштинської породи. Вже сьогодні ми працюємо над самостійним розведенням  цієї породи корів. Створено 112 нових робочих місць у перспективі повного завантаження ще 35 вакансій; середня зарплатня – 4, 5 – 5 тис грн., щоденні надої на корову – 28 кг, річний надій – 8900 кг. Відправляється молоко на Баштанський молокозавод дитячого харчування. Утримується вж сьогодні 2804 голови ВРХ, з яких  1291 - дійні корови. -  У квітні поточного року я перебував в Угорщині, котра успішно свого часу завезла понад 20  тисяч племінної худоби голштинської породи. І ми побачили результат на прикладі компанії Hunland Trade — це великі молочнотоварні та відгодівельні ферми, де утримується гарна худоба. Ми бачимо багато спільного з цією фірмою в плані виробництва, почали переговори з поставки партії нетелей на наш молочнотоварний комплекс», — підкреслив А.І.Кузьменко. - Сьогодні ми закупили нову партію голштинської породи.
  Безумовно, що МТК «Петриківське молоко»  - це комплекс, що стане візитівкою  не тільки Олександрійщини, області, а й країни, що є прикладом розвитку високопродуктивного тваринництва в Україні.
А з такими особистостями - керівниками, як Анатолій Іванович Кузьменко, з його досвідом, розумом, далекоглядністю, оптимізмом і твердим переконанням в успішному розвитку аграрної галузі, розквіт району, області неминучий.
Згідно з даними начальника управління економічного розвитку і торгівлі РДА Ірини Кравчук, у районі збільшилося поголів’я великої рогатої худоби. Зокрема, корів стало більше на 35%. Нині їх нараховується майже 2500 тисячі.
 

Іван Мельник    

Просмотров: 463 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]