Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
17:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 15

У вихідні дні відбулося відразу кілька з`їздів політичних сил України, що активно готуються  до дострокових парламентських виборів, що відбудуться  26 жовтня.   Уже відомі не лише партійні списки, а й списки по мажоритарних округах. Кіровоградщина представлена наступними  кандидатурами:

 

99 округ — Яриніч Констянтин Володимирович, головний лікар обласного онкодиспансеру, депутат обласної ради

101 округ — Голімбиєвський Олег Дмитрович, підприємець, депутат обласної ради

102 округ — Бондар Вадим Юрійович

103 округ — Кузьменко Анатолій Іванович, підприємець, батько нардепа Сергія Кузьменка, депутат обласної ради.

Сотий кіровоградський округ залишається за самовисуванцем С.Березкіним. 

Відрадно  відмітити,що  в цій кагорті знаходиться А ... Читать дальше »

Просмотров: 505 | Добавил: wernega | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

Молочно-товарний комплекс «Петриківське молоко», перша черга якого збудована і здана в експлуатацію в  смт Нова Прага за неповні 2 роки, сьогодні виробляє близько 30 тонн молока щодоби, -  говорить генеральний директор групи компаній ТОВ «УкрАгроКом», депутат обласної ради А.І.Кузьменко, - під час знайомства ЗМІ з роботою комлексу. – Потреба високоякісної молочної продукції в Україні дуже велика ... Читать дальше »

Просмотров: 463 | Добавил: wernega | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

Вчора загинув сьомий по рахунку олександрієць в зоні АТО. 24-річний Олександр Козенко пішов воювати в батальйон «Київська  Русь» добровольцем – кулеметником. Здавалось, що оголошене перемир`я – це мир і спокій.  А ні, смерть віднайшла нашого земляка після артобстрілу блокпоста, що знаходиться в с.Чернухіно, район Дебальцеве. Смертельно поранений він пішов у небуття.

Запам`ятається назавжди цей молодий, невеличкого росту хлопчина своєю спортивною статурою, зачіскою з косичкою, яка йому була дуже до лиця. Танцюрист високого класу. Жодне із свят в районі не обходилося без його виступів: чи то в парі, чи наодинці – супер-майстерно танцював. Народні,гореографічні композиції різного жанру, спортивні - він жив танцями, входячи повністю в образ героя танцю.Таким усімхненим, веселим він залишитьтся в серцях кожного хто його знав.

... Читать дальше »

Просмотров: 432 | Добавил: wernega | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)