Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 2 » С.Кузьменко: «Гра була класною, мені сподобалась, а перемога буде наступною»
01:51
С.Кузьменко: «Гра була класною, мені сподобалась, а перемога буде наступною»

Справді, кінцівка першого кола ЛІГА –ПАРІ-МАТЧ в якому зустрічалися ФК «Олександрія» - «Ворскла» (догравати ми будемо перше коло з «Говерлою» 5-го грудня, пропущений 2- й тур, - авт.) був цікавим, захоплюючим, що приніс насолоду від футбольної баталії, що розвернулася на КСК «Ніка».

 По завершенні гри, президент клубу С.А.Кузьменко, роздавши автографи юним уболівальникам "Олександрії, так охарактеризував поєдинок:

- Була класна гра на полі. Мені особисто сподобалася. Думаю, що і глядачі, котрі  пізнього вечора прийшли і підтримали команду своєю активною присутністю на трибунах, будуть ще довго ділитися враженнями від такого цікавого перебігу подій на полі. А перемогу будемо обов’язково святкувати іншого разу. Хлопці показали  свої бійцівські якості, повністю віддали свою майстерність в організації комбінаційної, атакуючої та домінуючої гри. І це після того, як в середу здобули важливу перемогу над «Зіркою» за вихід в ¼ фіналу Кубка України.

Олександрійці в першому таймі довели супернику, що вони сильніші. І гол забитий Мягковим на 18-й хв. став логічним завершенням старанності і майстерності підопічних В.Шарана. Олександрійці нав’язали супернику жорстку, агресивну, швидку гру. Ворскляни не встигали за діями всюдисущого Таргамадзе, який щоразу накручував такі фінти в обводці полтавчан, що здавалося, що суперник  втрачав з поля зору нашого гравця. Треба було дещо дотиснути суперника до воріт Богуша і подвоїти рахунок…

 Звісно, що тактика і стратегія В.Сачка, головного тренера «Ворскли» після роздягальніз часом змінилася на їх користь. Вийшов досвідчений Бартуловіч, Громов, Бараннік, котрі по ходу матчу все частіше почали погрожувати воротам Леванідова, якому кілька разів прийшлося продемонструвати свою майстерність кіпера. Але вгледіти в одному із найгостріших за весь матч моментів, не помітив розістрільну позицію Шиндера, який і зрівняв рахунок у матчі. Були моменти в обох командах змінити цифру на табло на свою користь. І на останніх хвилинах, завдячуючи Сімінін, котрому в останню долі секунди вдалося головою винести м’яч з пустих воріт Богуша.   

Такі матчі ще раз дають надію і сподівання, що кращі матчі олександрійців попереду, що команда додає від матчу до матчу, що формується бойовий, дієздатний колектив однодумців, коли всі підпорядковані єдиній меті – показувати добротний, результативний футбол.     

Прес – конференція

В.Сачко, гол. тренер «Ворскли»:

- Я хочу сказати, що «Олександрія» хороша команда. Я ретельно переглянув матчі з її участю з «Карпатами», «Волинню» та «Зорею». Перший тайм, як грала «Ворскла», так грати не можна. Пішки ходити на полі не можна. У другому таймі з`явилася агресія, боротьба, моменти. Могли подвоїти, рахунок, а могли і пропустити. Є зауваження до гри, будемо робити висновки, а далі – крокуємо вперед.

В.Шаран, гол. тренер «Олександрії»:

- Бойова нічия - закономірний результат. Наші гравці нав’язали боротьбу, свою гру, пресенгували, організовували перспективні атаки. Грали компактно. Проявили характер. У другому таймі дещо підсіли, хоча  намагалися грати високо,зустрічаючи суперника на його половині поля. 60-70 хв. витримали гідно. Гості підсилили атаку, ввівши в гру Бартуловіча, який добре грає лівою ногою, швидкого Баранника, а Громова перевели в середину поля. В кінці поєдинку мали забивати, та це футбол – закономірний результат. Я вдячний уболівальникам, котрі попри пізній час, прийшли підтримати свою команду.

Попереду 7 листопада домашній поєдинок першого матчу другого кола. Нашим суперником буде донецький «Шахтар», який в першому колі, в першому  матчі ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ здобув перемогу над нами з рахунком – 2:0.  Для нас такі поєдинки –  повчальні, майстер класи, що додають футбольного досвіду і приносять олександрійцям незабутні розкішін години спілкування з великим футболом, який сьогодні дарує «Олександрія».   

«Олександрія» – «Ворскла» (Полтава) – 1:1 (1:0)

01.11.15., 19.30, КСК «Ніка», 2714 глядачів, +4С, поле 4

Арбітр: Я.Козик (Мукачеве).

Асистенти арбітра: В.Володін (Херсон), І.Бицкало (Одеса).

4-й арбітр: С.Лисенчук (Київ).

Спостерігач арбітражу: В.Мельничук (Сімферополь).

«Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Матвєєв, Мягков, Пономар (Степанюк, 90+3), Таргамадзе  (Банада, 81), Запорожан, к/к, Голенков (Козак, 83), Чеботаєв, Коломоєць, Басов.

Запасні: Рудик, Чорній, Полярус, Імереков.

Гол. Тренер: В.Шаран.

«Ворскла»: Богуш, Сімінін, Даллку, к/к, Скляр (Бартуловіч, 46), Громов, А.Ткачук, Шиндер, Чеснаков, Сапай, Дитятьєв, Турсунов (Бараннік, 77).

Запасні: Непогодов, Олійник, Одарюк, Квасний, Є.Ткачук.

Гол.тренер: В.Сачко.

Попередження: О.Матвєєв, 23, П.Мягков, 74, – С.Скляр, 20, С.Турсунов, 26, А.Шиндер, 61, М.Бартуловіч, 73.

Голи: П.Мягков, 18. – А.Шиндер,78.

Просмотров: 1534 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.7/54
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]