Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
08:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 02

 Цей лист-подяка від мешканки вул. Культурна, 105  В.І.Бабіч, яка проживає в своєму будинку понад 50 років:

- Власноруч разом з мамою будували будинок... Пройшло життя. Свого часу, коло будинку були висаджені дві тополі. Вони виросли і почали приносити негаразди. Вітер – гілки падають на покрівлю і руйнують. Поряд високовольтна лінія електропередач. Ще в радянські часи звернулася, щоб спиляли, але то були інші часи – категорично відмовили, ще й пригрозили, що за самовільне спиляння буде покарання. Так у щоденному страху і жила. Ні сну, ні спокою, ні  в день, ні вночі… Хочеш того чи ні, а думки не дають спокою: коли ж зваляться величезні дерева на будинок і зруйнують вщент, - розповідає в листі Віра Іванівна. - Зверталася протягом останніх років до УЖКГ. Виїздили, обіцяли спиляти, поставили в чергу, потім відмовили, мовляв немає ... Читать дальше »

Просмотров: 1041 | Добавил: wernega | Дата: 02.11.2015 | Комментарии (0)

Справді, кінцівка першого кола ЛІГА –ПАРІ-МАТЧ в якому зустрічалися ФК «Олександрія» - «Ворскла» (догравати ми будемо перше коло з «Говерлою» 5-го грудня, пропущений 2- й тур, - авт.) був цікавим, захоплюючим, що приніс насолоду від футбольної баталії, що розвернулася на КСК «Ніка».

 По завершенні гри, президент клубу С.А.Кузьменко, роздавши автографи юним уболівальникам "Олександрії, так охарактеризував поєдинок:

- Була класна гра на полі. Мені особисто сподобалася. Думаю, що і глядачі, котрі  пізнього вечора прийшли і підтримали команду своєю активною присутністю на трибунах, будуть ще довго ділитися враженнями від такого цікавого перебігу подій на полі. А перемогу будемо обов’язково святкувати іншого разу. Хлопці показали  свої бійцівські якості, повністю від ... Читать дальше »

Просмотров: 1533 | Добавил: wernega | Дата: 02.11.2015 | Комментарии (0)