Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 31 » Оновлюється ДЮСШ №2
21:38
Оновлюється ДЮСШ №2

До нового  спортивного навчального року  дитячо-юнацька спортивна школа №2 готує приємну новину її відвідувачам - активно ведуться роботи по внутрішньому ремонту допоміжних споруд.

Директор ДЮСШ №2 Віталій Флоря в розмові наголосив:

- Як раніше мною було сказано, що після зовнішніх ремонтних робіт, будуть проводитись внутрішні ремонти роздягалень, фойє, душових, туалетів та головного спортивного залу школи. Станом на кінець липня виконані усі роботи по жіночому та чоловічому туалетах, душових та роздягальнях. Повністю оновлено фойє. Найбільша проблема виникла, коли дійшли до ремонту водопроводу. Труби трималися за рахунок фарби. Майже 60 років вони не мінялися. Роботи ведуться  якісно майстрами будівельної справи. Перший заступник міського голови Л.Давиденко взяла під особистий контроль ремонтні роботи, і щотижня відвідує школу. На 1-е вересня спортивна школа зустріне своїх вихованців  в оновленому вигляді, що додасть комфорту та зручностей юним спортсменам, - підкреслив директор спортивного закладу.

 Оглянувши хід робіт, поспілкувавшись з робітниками (на фото: В.Хомецький та Р.Абілов), які займаються ремонтом, пересвідчився, що допоміжні приміщення набули більш привабливішого вигляду: головна спортивна зала стала світлішою, охайнішою, просторішою від нових вікон та від світлих кольорів фарб.     

Просмотров: 977 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]