Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 31

До нового  спортивного навчального року  дитячо-юнацька спортивна школа №2 готує приємну новину її відвідувачам - активно ведуться роботи по внутрішньому ремонту допоміжних споруд.

Директор ДЮСШ №2 Віталій Флоря в розмові наголосив:

- Як раніше мною було сказано, що після зовнішніх ремонтних робіт, будуть проводитись внутрішні ремонти роздягалень, фойє, душових, туалетів та головного спортивного залу школи. Станом на кінець липня виконані усі роботи по жіночому та чоловічому туалетах, душових та роздягальнях. Повністю оновлено фойє. Найбільша проблема виникла, коли дійшли до ремонту водопроводу. Труби трималися за рахунок фарби. Майже 60 років вони не мінялися. Роботи ведуться  якісно майстрами будівельної справи. Перший заступник міського голови Л.Давиденко взяла під особистий контроль ремонтні роботи, і щотижня відвідує школу. На 1-е вере ... Читать дальше »

Просмотров: 976 | Добавил: wernega | Дата: 31.07.2015 | Комментарии (0)

  Розповідь по трьох дівчаток, що мешкають по вул. Калініна, 77 примусила мене замислитись, та ще раз пересвідчитись, що наше підростаюче покоління, в більшості своєму,  зростає відповідальним, розумним, що є велика надія, що ми передамо в надійні руки свою старість і спокій.

  - Ідея  приведення в порядок нашого дитячого ігрового майданчика прийшла кілька років тому моїй мамі Світлані Чудній. Вона разом з іншими мамами за власні кошти закупляли фарбу і оновлювали ігровий майданчик. Він затишний, у ньому дуже подобається гратися нашим меншим братикам. І нехай він збудований  40 років тому, але для нас він найкращий, бо через рік він оновлювався – фарбується,  завозиться пісок. Дві гойдалки, качелі, пісочниця, турніки,  драбинки, лавки для відпочинку - все збережено, все діє , - говорить 8-ми класниця Олександрійського&nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 1024 | Добавил: wernega | Дата: 31.07.2015 | Комментарии (0)

Олександрія тишком-нишком, а таки вимирає, бо цьому є ряд  вагомих причин, про які всім відомо: війна, психологічна неврівноваженість, зубожіння людей, відсутність роботи, зневіра в краще життя і таке ін.

    Відділ Державної реєстрації актів цивільного стану по м.Олександрія реєстраційної служби Олександрійського міськрайонного управління юстиції  у Кіровоградській області за  перше півріччя 2015 р. зареєстрував 434 народження,  що в порівнянні з 2014 роком на 8 народжень більше: із них -  223 дівчинки  та -  211 хлопчиків. У 4 щасливих сім’ях народилися двійнята. Складено 7 протоколів про адміністративне правопорушення відповідно до ст.144 СКУ з зв’язку з несвоєчасною реєстрацією батьками новонароджених дітей. 1-дитина померла до 1 року.  2 д ... Читать дальше »

Просмотров: 1284 | Добавил: wernega | Дата: 31.07.2015 | Комментарии (0)