Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
19:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 17 » Олександрія попращалася з Олександром Козенком
18:30
Олександрія попращалася з Олександром Козенком

17 вересня о 10.00  в Палаці відпочинку Світлопільський  відбулася панахида по загиблому в зоні АТО Олександру  Козенку. Коридор з друзів, товаришів, колег по танцювальному колективу «Авантюрин», членів військово-патріотичного клубу «Спас» вишикувалися коридором, щоб зустріти труну з тілом героя квітами і аплодисментами.

Гроб встановлено для прощання. Сотні  людей прийшли, щоб віддати данину світлій пам`яті  по Олександру та розділити скорботу з рідними та близькими загиблого.

Зокрема, міський голова С.Цапюк підкреслив, що у війнах гинуть найкращі представники нашої громади:

Це надзвичайно велика втрата для рідних, для міста, для майбутнього нашої країни. Буквально на минулому тижні волонтер В.Стадніченко  показав мені фотографії з героєм у формі зі зброєю в руках, який пішов захищати Україну, захищати її незалежність.  Гинуть діти у неоголошеній війні. Мені важко говорити… Нехай йому буде царство небесне і земля пухом. Слава героям України!  

Виступали друзі, товариші. Сльози… пішов розумний, добрий, чесний і порядний юнак…артист, хореограф,співак, поет, спортсмен-гімнаст, танцюрист високого класу…  

Пішов з життя життєлюб, закоханий в Україну її вірний син  з філософськими задатками, який писав громадянські вірші, який вболівав за майбутнє країни, який вірив у її світле майбутнє.

Козаки з клубу «Спас» запропонували громаді перейменувати центральну вулицю міста – пр. Леніна на вул. ім. О.Козенка та встановити меморіальну дошку на 20-й школі( колегіумі) в якому навчався герой. 

Поховали героя на Верболозівському кладивищі м.Олкесандрія.
І.Мельник

 

Просмотров: 639 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]