Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
18:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 17

Ще місяць тому, відвідуючи Косівку, ТОВ «Колос», під’їджаючи до села, тебе зустрічали  обабіч дороги високі рівні, ухожені «стіни»  соняху, кукурудзи, а далі поле з лапастим  бадиллям цукрового буряка.Ідилія агровиробника. Сьогодні  картина інша: зібрано врожай пізніх культур – злущені поля, внесено мінеральні добрива під майбутній врожай. Не дивлячись на спеку, засушливий серпень,  що прискорив збір пізніх культур, зібрано добрий врожай пізніх  культур. На завершальному етапі соя і кукурудза. Якихось кілька днів і все буде в коморі дбайливого господаря. Такий  ранній збір пізніх ку ... Читать дальше »

Просмотров: 447 | Добавил: wernega | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

В среду, 17 сентября, в 14:00 по киевскому времени не стало легендарного футболиста Андрея Гусина. Экс-игрок киевского «Динамо» и сборной Украины разбился на мотоцикле на автодроме «Чайка».

Как сообщил директор автодрома «Чайка» журналисту Миколе Василькову, Гусин выехал на кольцевой трек трассы и на одном из виражей вылетел из седла. Не приходя в сознание, Андрей скончался.

Напомним, что Гусину был 41 год, а до последнего времени он работал в тренерском штабе махачкалинского «Анжи». В своей карьере игрока Гусин защищал цвета львовских «Карпат», киевского «Динамо», «Крыльев Советов» и «Сатурна». В активе Андрея 71 матч и 9 голов в составе национальной сборной Украины.
У Гусина осталась жена и трое детей.

Напомним, что ... Читать дальше »

Просмотров: 417 | Добавил: wernega | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

Про це  стало відомо нашому кореспонденту від міського голови  С.Цапюка:

- Сьогодні я підписав відповідні листи на капітальний ремонт 5-ти бронетранспортерів, які вже відвантажено на лафети.  У ремонтних роботах будуть приймати участь місцеві: «Автоштамп», НВО «Етал»,  фірма «Віра-Сервіс», Ливарна компанія. З керівниками підприємств всі деталі узгоджено. Військова техніка понад 20 років не використовувалася. Тому прийдеться все розібрати і перебрати, замінити деталі.

    Олександрійський район відремонтує 3 одиниці військової техніки.

  Зі слів помічника народного депутата, а нині губернатора С.Кузьменка, Ю.Гугленка стало відомо, що перший бронетранспортер прибуде до ТОВ «УкрАгроКом», де на його механічній базі і буде відремонтовано першу одиницю необхідної військової техніки для зони   ... Читать дальше »

Просмотров: 434 | Добавил: wernega | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

17 вересня о 10.00  в Палаці відпочинку Світлопільський  відбулася панахида по загиблому в зоні АТО Олександру  Козенку. Коридор з друзів, товаришів, колег по танцювальному колективу «Авантюрин», членів військово-патріотичного клубу «Спас» вишикувалися коридором, щоб зустріти труну з тілом героя квітами і аплодисментами.

Гроб встановл ... Читать дальше »

Просмотров: 638 | Добавил: wernega | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

Ніхто й гадки не мав, що потенційні лідери поступляться – програють! Вдалий старт «Гірника-Спорт», «Геліоса» опечалили поразки в восьмому турі на радість інших.  

«Гірник-Спорт» вдруге не може записати в свій багаж переможні очки. І цього разу на виїзді в Чернігові місцева «Десна», у буквальному слові, – розгромила «гірників» з крупним рахунком 4:0. Вже на 14-й хв. колишній гравець «Олександрії» І.Мельник  відкрив рахунок у грі, а далі на 22-й хв. після вилучення Костюченка, пенальті реалізував Кондратюк - 2:0. На 75-й хв. Моісенко забиває гол у власні ворота – 3:0, а на 86- й хв. Агапов забив четвертий гол у ворота суперника.

Засмутила і кіровоградська «Зірка». Щось не вийшло в А.Бузніка. Перемога дніпродзержинців  закріпила ї ... Читать дальше »

Просмотров: 422 | Добавил: wernega | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

 Глава держави П.Порошенко своїм Указом від 16 вересня         № 735/2014 призначив С.Кузьменка головою Кіровоградської обласної державної адміністрації. Перед цим він звільнив з посади  голови КОДА Указом № 734/2014 О.Петіка.

С.А.Кузьменко народився 22 січня 1975 року в м. Олександрія Кіровоградської області. Вищу освіту здобув в Кіровоградському інституті сільськогосподарського машинобудування, який закінчив у 1997 році за спеціальністю «Агрономія», та в Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2011 рік), отримавши ступінь магістра державного управління.

З 1997 року агроном, а у 1997–2000 роках заступник голови правління агрофірми «Головківська» у селі Головківка.

2000–2006 роках&nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 468 | Добавил: wernega | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)