Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
14:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 02

Очевидно, що грандам українського футболу на прикладі «Динамо» кожним разом у поєдинках з «Олександрією» все важче даються очки. І матч 23-го туру тому підтвердження. Одна з перших атак городян увінчалась голом у ворота Рудька. Пономар отримав пас від Грицука, сам не став бити, а віддав пас на Огірю, який з 22-х метрів забиває м`яч у ворота киян. І в подальшому олександрійці мали перевагу в грі. Могли відзначитись і другим голом, якби Віда не зупинив шкіряного на лінії воріт.

Другий тайм – 59 хвилина стала переломною у грі. Ребров вивів на поле Бєсєдіна – джокера, який простріл Ярмоленка чітко переправив у ворота Новака – 1:1. На 67-й хв. відзначився Гармаш після того, як Новак помилково відбив м`яч прямо в ноги супернику - 1:2. Третій м`яч у ворота нашого голкіпера провів Ярмоленко, коли Бондаренко «накрутив» з м`ячем до того ... Читать дальше »

Просмотров: 1077 | Добавил: wernega | Дата: 02.04.2017 | Комментарии (0)

1квітня в Черкасах  першолігівський петрівський "Інгулець" здобув першу весняну перемогу в протистоянні з одним із претендентів на підвищення в класі - черкаським "Дніпром" з рахунком - 2:0.

Не було шансів ні в досвідченого Ковпака, ні в Ямполя (грав за "Олександрію", - авт.) здобути перемогу своїй команді. А от "Інгулець" проявив характер і зумів довести, що команда здатна перемагати будь кого. Господарі виглядали не тією командою. яка ставить високу мету. Один момент за весь матч - це  нічого. А гості діяли активно, комбінаційно, амбітно. І Мішуренко, і  Елла могли забивати, якби поле стадіону було кращим. І все ж  Мішуренко на 17-й хв. відкрив рахунок, а Прошенко,  який вийшов на заміну вже в доданий час подвоїв рахунок.  "Дніпро" залишився на 8-й сходинці.

Наші земляки  відчули см ... Читать дальше »

Просмотров: 866 | Добавил: wernega | Дата: 02.04.2017 | Комментарии (0)