Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
18:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 4 » Коли ціна задовольняє
22:20
Коли ціна задовольняє

Сьогоднішній ярмарок приніс задоволення усім, хто приймав у ньому участь тим - хто продавав і тим – хто купував. Це тоді коли ціна задовольняє обидві сторони. Для одних продати, а для інших – придбати. Торгівля велася без прив` язки до долара і нової  ціни на газ, електроенергію. Покупці мали змогу придбати хліб по ціні 4, 70 грн (коли в торгівельній мережі він коштує 5,90 грн),  м'ясо відпускали від 45 до 50 грн за кіло, цукор – 10 грн/кг,  борошно – 7 грн/кг, крупи -6 грн/кг. Олію ми не побачили, бо вже на 9.00 500 літрів було розпродано, як і м`ясо та сало (30 грн/кг). 

- «Розмели»  ще до 8. 00, люди прийшли зрання, бо на попередньому ярмарку залишились задоволені від цін та продукції, - повідомила мені підприємець з Косівки Г. Архіпова.

 За кількістю учасників ярмарок був представлений значно більшою кількістю торговельників та асортиментом продукції. Відпрацювали добре і сільські ради Олександрійщини, котрі  в своїх шинках частували широким асортиментом домашніх страв. Гадаю, що ціни були вельми доступними і на армійську кашу, і на козацький куліш, і на вареники,  і на млинці, і на «медовуху», і  на  «запивуху»…   

 У  ярмарку прийняв участь народний депутат А.І.Кузьменко, міський голова С.К.Цапюк та голова РДА А.О.Коломійцев, які  спілкувалися з  учасниками ярмарку, цікавились цінами, життям та турботами сільського мешканця.

 Обійшовши вісі торгівельні точки журі не залишили поза уваги підприємців, які пішли на зустріч, щоб задовольнити потреби олександрійців у продуктах харчування, що нижче ринкових. Велика  кількість учасників були відзначені Грамотами міської ради.

- Такі ярмарки дуже потрібні, вони дають змогу придбати необхідні продукти харчування за знижками. Вже сьогодні ми побачили, що це можливо. Треба мати лише волю, порядність і  відповідальність, -  наголосив  С.К.Цапюк.

Голова РДА А.Коломійцев у свою чергу щиро подякував усіх учасників ярмарку - сільгосптоваровиробників та підприємців Олександрії, які взяли участь в заході, задовольняючи попит олександрійців  у вкрай необхідних продуктах харчування.

І.Мельник

Просмотров: 1214 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]