Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 04

94-а сесія міської ради завершила свою роботу  минулої п`ятниці. Відразу не було бажання  писати про неї, адже і цього разу на "підмостках сцени" зібралися ті, хто завжди мають претензії до влади. Пам`ятаю минулого мера - майже подібне відбувалося і тоді. Здається, що найбільше цікавило їх не питання важливості,  а суто політичне - чи проголосують депутати - визнають Росію агресором. Дочекалися - проголосували. Задовольнились. Як на мене, то це схоже на те, коли б ми проголосували кругла земля чи овальна. Від цього вона не зміниться. Доля майбутнього  вирішується не в Олександрії, а в адміністрації Президента України, в КМУ  та ВРУ. Там і тільки там наш триумвірат здатен віднайти ту стежку, котра приведе до миру і спокою в державі.    

Дуже прикро, що "наша" активність проявляється найбільше  в залах засідань, а коли треба де ... Читать дальше »

Просмотров: 1413 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2015 | Комментарии (0)

Сьогоднішній ярмарок приніс задоволення усім, хто приймав у ньому участь тим - хто продавав і тим – хто купував. Це тоді коли ціна задовольняє обидві сторони. Для одних продати, а для інших – придбати. Торгівля велася без прив` язки до долара і нової  ціни на газ, електроенергію. Покупці мали змогу придбати хліб по ціні 4, 70 грн (коли в торгівельній мережі він коштує 5,90 грн),  м'ясо відпускали від 45 до 50 грн за кіло, цукор – 10 грн/кг,  борошно – 7 грн/кг, крупи -6 грн/кг. Олію ми не побачили, бо вже на 9.00 500 літрів було розпродано, як і м`ясо та сало (30 грн/кг). 

- «Розмели»  ще до 8. 00, люди прийшли зрання, бо на попередньому ярмарку залишились задоволені від цін та продукції, - повідомила мені підприємець з Косівки Г. Архіпова.

 За кількістю учасників ярмарок був представлений значно більшою кількістю ... Читать дальше »

Просмотров: 1213 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2015 | Комментарии (0)