Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
22:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 15 » Ямковим ремонтом буде охоплено 35 доріг Олександрії
12:14
Ямковим ремонтом буде охоплено 35 доріг Олександрії

 У місті розпочаті роботи з поточного ремонту доріг. Осінньо-зимовий період значно ускладнив проїзд містом через  великі вибоїни, що утворилися внаслідок погодних умов. Тому на засіданні виконкому прийнято рішення про відновлення поточного ямкового ремонту доріг на основних вулицях Олександрії.  Визначено найбільш проблемні дороги – до їх переліку увійшло 35  вулиць. З міської казни буде виділено понад  1 млн. грн.  Контроль за ходом робіт по ямковому ремонту доріг покладено на УЖКГ м. Олександрія.

 Мій співрозмовник, головний інженер  ПП «Промбудсервісальянс»  Віталій Смоляр, яке  виконує ямковий ремонт доріг:

- Щорічно, з приходом весни, дорожники розпочинають поточний ямковий ремонт доріг.  Наше підприємство розпочало ремонтні роботи на дорогах Олександрії з 28-го березня. За недільний період  відремонтовано дороги по вул. Шевченка, Кременчуцькій та Свердлова (від міськвиконкому до офтальмологічного відділення). Сьогодні завершили ремонт дороги відрізка вул. Луначарського (від вул. Калініна в напрямку СЕС) та Семашка (в районі ЗОШ №15), які мають дуже велику кількість вибоїн, що ускладнює рух автотранспорту. На черзі відремонтуємо ділянку дороги  вул. К.Лібкнехта  (від вул. Першотравневої) до Червоностудентської. Відремонтували ділянку дороги в напрямку Кременчука.
- Чи є проблеми з постачанням будматеріалів?  
- У цьому питанні на сьогодні проблем не існує. Щебінь постачають з  Суботців, асфальт нам відпускає Олександрійська філія «ДЕД» (дорожньо-експлуатаційна дільниця). Роботи вистачає – працюємо злагоджено.  Наш колектив  має достатній досвід роботи.  Кваліфіковані робітники зі стажем  до 10 і більше років. У хорошу погоду, за світловий день, асфальтуємо вибоїни на дорогах  площею  250 м2, або це рівноцінно укладці  30 тонн асфальту.  Цьогорічна зима, що характеризувалася великою  кількістю дощів значно пошкодили асфальтне покриття наших доріг  у порівнянні з аналогічною зимою минулого року, тому роботи буде більше.
- Міська влада окреслила перед асфальтниками об’єм і терміни виконання  поточного ямкового  ремонту доріг?
- Звісно, що в планах  міської ради заплановано великий обсяг по поточному ремонту олександрійських доріг. Влада визначила перелік основних, найбільш пошкоджених доріг, що складається з 35 найменувань вулиць. Ми працюємо згідно розписаного та затвердженого графіку міською владою по ремонту доріг.  Ямковий ремонт охопить  найбільш експлуатовані  дороги  Олександрії. Влада щоденно контролює хід виконання та якість робіт. І це правильно. Впевнений, що після  відповідного ямкового ремонту, буде менше нарікань з боку водіїв на поганий стан доріг у нашому місті.  Для нас головне - дочекатися сонячної погоди.

І.Мельник

Просмотров: 1515 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]