Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
15:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 15

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував мінімальну перемогу над "Нивою" (1:0).

 -Дякувати Богу, ми здобули важливу перемогу. Команда повністю переграла суперника на його полі. Ми не дали "Ниві" можливостей завдати бодай жодного удару по наших воротах. Лише один удар з дальньої дистанції у першому таймі ліквідував Новак. А нам  же традиційно не вистачало майстерності та фарту для реалізації гольових моментів. У Пономаря було два стовідсоткових моменти, які він, на жаль, змарнував. Серйозний вплив на гру мала якість футбольного поля. Було багато боротьби, було багато вертикальної гри, багато довгих передач; враховували і вітер, який допомагав в першому таймі;  у другій половині матчу намагалися грати низом, для того щоб зберегти бажаний результат. Ті футболісти, які вийшли на заміну, підсилили гру ... Читать дальше »

Просмотров: 1032 | Добавил: wernega | Дата: 15.04.2015 | Комментарии (0)

 У місті розпочаті роботи з поточного ремонту доріг. Осінньо-зимовий період значно ускладнив проїзд містом через  великі вибоїни, що утворилися внаслідок погодних умов. Тому на засіданні виконкому прийнято рішення про відновлення поточного ямкового ремонту доріг на основних вулицях Олександрії.  Визначено найбільш проблемні дороги – до їх переліку увійшло 35  вулиць. З міської казни буде виділено понад  1 млн. грн.  Контроль за ходом робіт по ямковому ремонту доріг покладено на УЖКГ м. Олександрія.

 Мій співрозмовник, головний інженер  ПП «Промбудсервісальянс»  Віталій Смоляр, яке  виконує ямковий ремонт доріг:

- Щорічно, з приходом весни, дорожники розпочинають поточний ямковий ремонт доріг.  Наше підприємство розпочало ремонтні роботи на дорогах Олександрії з 28-го березня. За н ... Читать дальше »

Просмотров: 1514 | Добавил: wernega | Дата: 15.04.2015 | Комментарии (0)