Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
05:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 21 » І алеї місту потрібні
22:34
І алеї місту потрібні

Так, людина живе не тільки хлібом, а й до хліба. У всьому повинна бути гармонія.  Якщо  якийсь ланцюжок рветься – порушується  весь ритм життя. Роками йшла мова про  облаштування - окультурення центральної площі міста. Були різні думки, пропозиції.  Встановили кілька пам’ятників (на мою думку, цього не можна робити на центральній площі, - авт.), щоб потім через роки знову їх руйнувати. Бо як стверджує життя – нічого вічного нема. 

  Найкращим рішенням - першою ластівкою  кілька років тому  на площі була встановлена перша в  місті ігрова дитяча площадка – «рошенівська». Саме Петро Порошенко став ініціатором і головним спонсором цих споруд, що уквітчали сотні міст і районних центрів України.

 Ідею встановлення дитячих ігрових площадок та спортмайданчиків використав у своїй роботі тодішній голова РДА Сергій Кузьменко. За кілька років  десятки дитячих  ігрових майданчиків стали до послуг дітлахів.

І сьогодні, коли знесли споруду Леніну, площа  стала схожа на руїну. На допомогу прийшов «УкрАгроКом»  в особі  нинішнього вже кандидата в народні депутати Анатолія Кузьменка.

 Виділили кошти на облаштування  центрального скверу-площі.  Вирішили  замінити асфальтне покриття – тротуарною плиткою.  Не мало – не багато,  а кілька сотень тисяч гривень вклали в тротуари – і  вийшло таки дуже гарно. І  в сонячні, і похмурні дні під ногами будуть «світлі кольори життя».

 21 жовтня  мер Олександрії С.Цапюк та  Анатолій Іванович Кузьменко  урочисто перерізали червону стрічку – нових пішохідних доріжок центральної площі.

- Нехай  це тротуар  стане зручним для всіх, хто ним буде користуватися: дорослі і малі, молоді і поважні віком люди, - наголосив А.Кузьменко.

 І.Мельник        

Просмотров: 486 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]