Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
18:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 21

За повідомленнями  синоптиків у четвер-п'ятницю  відбудеться різка  зміна погоди.

Кіровоградщину засипле мокрим снігом, що перейде в ожеледицю.

23  жовтня пройдуть дощі, 24 жовтня у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Одеській та Миколаївській областях з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, короткочасне утворення снігового покриву. В Україні посилення вітру до 15-22 м/с. Значне зниження температури: вночі та вдень 23 жовтня (крім півдня) до 1-7°С тепла, 24 жовтня до 2°С тепла - 3°С морозу (вночі у північній та східній частинах до 6° морозу), у південній частині та на Закарпатті до 4-9° тепла. 25-26 жовтня утримається холодна погода.

 

... Читать дальше »

Просмотров: 468 | Добавил: wernega | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

Так, людина живе не тільки хлібом, а й до хліба. У всьому повинна бути гармонія.  Якщо  якийсь ланцюжок рветься – порушується  весь ритм життя. Роками йшла мова про  облаштування - окультурення центральної площі міста. Були різні думки, пропозиції.  Встановили кілька пам’ятників (на мою думку, цього не можна робити на центральній площі, - авт.), щоб потім через роки знову їх руйнувати. Бо як стверджує життя – нічого вічного нема. 

  Найкращим рішенням - першою ластівкою  кілька років тому  на площі була встановлена перша в  місті ігрова дитяча площадка – «рошенівська». Саме Петро Порошенко став ініціатором і головним спонсором цих споруд, що уквітчали сотні міст і районних центрів України.

 Ідею встановлення дитячих ігрових площадок та спортмайданчиків використав у своїй роботі тодішній гол ... Читать дальше »

Просмотров: 486 | Добавил: wernega | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)