Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 15 » ФК "Олександрія" фактично забезпечила вихід до Прем`єр - Ліги
19:25
ФК "Олександрія" фактично забезпечила вихід до Прем`єр - Ліги

15 травня ФК «Олександрія» зіграв виїзну гру проти київського «Динамо-2». В пропущеному 12- му турі (11 жовтня 2014, перше коло), що був зіграний 9 квітня поточного року, підопічні  В.Шарана дуже легко розібралися з командою В.Євтушенка, перемігши киян з рахунком 4:0. А в 27-му турі боротьба велася  дуже жорстка, бо вже на 8-й хв. з поля був видалений динамівець І.Трубочкін за фол останньої надії. Та, на превеликий жаль, В.Грицук не зумів реалізувати пенальті – не переграв голкіпера господарів. Не змогли наші земляки переграти в першому таймі 10 гравців "Динамо-2". На жаль, трансляція матчу була відсутня. Тому, ми можемо тільки здогадуватися, як уміло трималися на полі кияни.  
  У другому таймі тренер олександрійців В.Грицука  змінив на Д.Леонова, на 58-й хв. Р.Степанюка - на В.Бідловського, а на 69-й М.Імерекова -  на А.Голенкова. І статистика на боці ФК «Олександрія»: 7 ударів у напрямку воріт киян, 1- в створ воріт, проти одного господарів у напрямку наших воріт,  7- кутових,  повне господарювання на полі суперника, а м’яч не летить у ворота киян. На 75- й хв. травмованого Д. Леонова змінив Ю.Коломоєць. В.Євтушенко наприкінці гри також зробив кілька замін. Так, Поляруса змінив Петров, а  Маїка – Акубардія.   

Щаслива 86-та хвилина поєдинку принесла олександрійцям бажану перемогу – гол. Автором якого став А.Чорній, котрий майстерним ударом зі стандартного так підкрутив м`яч, що останній ефектно влетів у ворота киян. У доданих 5-ти хвилинах поєдинку жовту картку отримав  П.Мягков. Олександрійці зуміли довести свою перевагу над господарями і записати в свій актив наступні 3 очка, що стали для олександрійців наступним довгоочікуваним  результатом. Перемога, як ковток свіжого повітря, як ще один виважений крок до омріяної мети президента клубу Сергія Кузьменка  – вихід до Прем`єр - Ліги лише з першого місця. Здається, що в останніх двох поєдинках з чернівецькою «Буковиною» (яка вже практично, вилетіла до другої ліги,- авт.), що відбудеться 23 травня в Олександрії та 30 травня  проти "Тернополя"  буде остаточно знято питання чемпіона першої ліги. Нам достатньо набрати 4очка, щоб ФК «Олександрія» достроково  вийшов до ПЛ та вперше в історії "Олександрії" здобути золоті медалі переможця чемпіонату серед команд першої ліги. Поєдинок з дніпродзержинською «Сталлю» повинен лише закріпити  успіх команди в 24-му чемпіонаті, як команди - лідера, одного з найстабільніших першолігівських клубів…  Та про це поговоримо дещо пізніше.   

Цікава особливість (про це було сказано на сайті «Динамо-2»):
- «Олександрія» на порозі виходу до Прем'єр-ліги, бажаючи достроково оформити путівку та розпочати готуватися до нового сезону. Відстрочити настільки приємну подію можуть підопічні Вадима Євтушенка, для яких гра з досвідченим та вмілим суперником стане хорошим тестом на шляху до нових вершин професійної кар'єри.

"Динамо-2" (Київ) - ФК "Олександрія"-  0:1

Голи: Чорній, 86.

"Динамо-2": Бущан, Чорноморець, Гемега, Хобленко, Полярус (Петров, 83), Савченко, Трубочкін, Маїк (Акубардія, 78), Морозенко (Панфілов. 90), Братков, Болденков.

ФК "Олександрія": Новак, Басов, Степанюк (Бідловський, 58), Імереков (Голенков. 69), Старенький, Шендрік, Мягков, Грицук (Леонов, 46, (Коломоєць, 75)), Чорній, Пономар, Сухоцький.

Попередження: Болденков, 55, - Басов, 70, Мягков, 90+2.

Видалення: Трубочкін, 7.

І.Мельник

 

Просмотров: 1800 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
1 Domkrat  
0
Большой фотоотчет
http://www.alsport.com.ua/?p=4165

2 wernega  
0
Потрібно було б надіслати кілька світлин. Ти, ж в Києві.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]