Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 9 » Єврокомісари відвідали "Ніку"
07:30
Єврокомісари відвідали "Ніку"

Інспектори від УЄФА дадуть свій вердикт пізніше, але сьогодні вони, гадаю, що залишились задоволені від побаченого. Звісно, що будуть внесені  корективи у виправленні недоліків, бо цього суворо вимагає регламент УЄФА. Вимоги надто жорсткі – перша і головна: безпека масового перебування людей під час проведення футбольного матчу. За цим єврокомісари  Саргсян (Вірменія)  та І.Яблковський (Ізраїль), президент Прем`єр-Ліги В.Геннісон та заступник голови комітету з питань стадіонів  та безпеки проведення змагань ФФУ В. Гольдін і завітала до міського голови Олександрії С.К.Цапюка, який запевнив делегацію, що місто в змозі забезпечити безпеку та порядок  на стадіоні силами поліції та в лікарнях є достатній наявний кадровий потенціал кваліфікованих  лікарів  та медперсоналу.

Кілька годин, розділившись на дві групи, єврокомісари  інспектували футбольну інфраструктуру  «Ніки». Ретельно та прискіпливо оцінювали якість роздягалень, медичного пункту, кімнат для судів, допоміжних кімнат та прес-центру. Особливу увагу було приділено газону, трибунам, турнікетам, тому, що безпосередньо забезпечує якісний футбол і безпечність перебування вболівальників на трибунах. Звісно, що все це фотографічно  фіксувалося, нотувалося в блокнотах перевіряючих (на момент їх роботи газон  був у відмінному стані). Не було такої шпаринки, в яку б не заглянули «комісари». Це все заради нашої ж безпеки (міцність трибун, покрівлі, забору, східців…)  

Директор  ФК «Олександрія» Д. Кітаєв так прокоментував дану перевірку:

 - 7 червня  ФК «Олександрія»  пройшов фінансову перевірку УЄФА, а сьогодні настала  черга безпосередньої перевірки  футбольної  інфраструктури  «КСК «Ніки» по допуску проведення футбольних матчів в Лізі Європи. Нам не соромно за стадіон. Є недоліки, і ми їх будемо виправляти. Головну увагу комісія акцентувала на безпеку людей, футболістів  під час проведення матчів. Ми віддали їм наш план реконструкції для їх детального ознайомлення. Залишається лише чекати, який вердикт винесе УЄФА.                             

Просмотров: 1614 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]