Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 09

Інспектори від УЄФА дадуть свій вердикт пізніше, але сьогодні вони, гадаю, що залишились задоволені від побаченого. Звісно, що будуть внесені  корективи у виправленні недоліків, бо цього суворо вимагає регламент УЄФА. Вимоги надто жорсткі – перша і головна: безпека масового перебування людей під час проведення футбольного матчу. За цим єврокомісари  Саргсян (Вірменія)  та І.Яблковський (Ізраїль), президент Прем`єр-Ліги В.Геннісон та заступник голови комітету з питань стадіонів  та безпеки проведення змагань ФФУ В. Гольдін і завітала до міського голови Олександрії С.К.Цапюка, який запевнив делегацію, що місто в змозі забезпечити безпеку та порядок  на стадіоні силами поліції та в лікарнях є достатній наявний кадровий потенціал кваліфікованих  лікарів  та медперсоналу.

Кілька годин, розділившись на дві групи, єврокомісари  інспекту ... Читать дальше »

Просмотров: 1614 | Добавил: wernega | Дата: 09.06.2016 | Комментарии (0)

Такими словами  дякувала  40-річний інвалід з Черкащини Альона Мойсюк за надану допомогу волонтерам з Данії та С.Кульзі, які надали їй допомогу.

-Після  тяжкого захворювання, коли перенесла операцію, лікар сказав, що я ніколи більше  не буду ходити. Я цьому не повірила… і  сьогодні можу на двох костилях пересуватися.  Чоловік – інвалід з дитинства. Зрозуміло, що дещо з пересувних  засобів у нас є, але вони застарілі, часто виходять зі строю… Якось ми почули, що в Олександрії діє центр по наданню допомоги учасникам АТО та інвалідам. Дізналися  телефон його керівника. Ним виявився С.М.Кульга член ООН ( входить ЮНЕСКО, при якій діє центр по наданню допомоги, - авт.).  Вчора відбулася розмова. Сьогодні ми тут, здолавши 150 км ( Городищенський район, с.Орловець). Гостинність, людяність і  милосердя  Сергія Мих ... Читать дальше »

Просмотров: 1290 | Добавил: wernega | Дата: 09.06.2016 | Комментарии (0)