Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
16:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 9 » Долучайтесь до гарту
15:17
Долучайтесь до гарту

Мій співрозмовник, мій колега Юрій Кузнєцов, блогер спортивного сайту «Все о спорте в Александрии».

У телефонній розмові Юрій  повідомив, як і планувалося  раніше, 10 січня в Палаці спорту  по вул. Горького, 3,  10 січня, в суботу,  відбудеться турнір  по воркауту.

- У перекладі воркаут – тренування, вуличний  фітнес – одна із різновидностей  масових занять, що включає в себе виконання різноманітних вправ на турніках, - говорить організатор змагань. – Головна увага приділяється на роботу з вагою тіла, що розвиває силу та витримку. Це свого роду дворові спортсмени.      
- Які вправи будуть виконувати  учасники олександрійських змагань?
- У наших змаганнях спортсмени будуть змагатися в трьох вправах:  підтягування на  турніку з вагою 32 кг, віджимання на брусах з вагою 48 кг, і третя вправа - вільні вправи (фрістайл), гадаю, сама найцікавіша і  глядацька.
- Юрію, організувати такий захід дуже складно у наш час…
- Складно, але потрібно. На участь у змаганнях подано 10 заявок з різних міст України, - це особливо радує, оренда залу (з обов`язковими бахілами), приїзд суддів по воркауту, їх показові  виступи, які були учасниками команди SLS, фіналиста шоу "Україна має талант-5". Інший - чемпіон світу по воркауту – 2012 та переможець 2014 року чемпіонату України з Street lifting. Залучив до участі показові виступ «Школи розвідників». Будуть і танці - брейк-данс та  "Хлопці в широких штанях".  Олександрія не так вже і «балувана» спортивними змаганнями в яких можуть взяти участь усі, хто бажає перевірити свої сили та долучитися до спортивного гарту.  Приходьте, приймайте участь, виборюйте головний приз сайту «Все  о спорте в Александрии». Гарний відпочинок і бажаний настрій гарантовано.

І.Мельник   

Просмотров: 590 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]