Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
02:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 09

 Перед новорічними святами  ФК «Олександрія» провів свій перший тренувальний збір. На ньому були присутні молоді вихованці «Аметисту»: Чернишов, Кондрашов, Пугач( молодший), Шаповалов з «Тирасполя» та Михайло Козак  («Десна», Чернігів). 23-річний півзахисник  "Десни" М. Козак , здається, після першого збору зацікавив тренерський штаб олександрійців. Він був одним із кращих на полі.  Футбольна кар’єра  гравця бере початок зі Львова – «Карпат».  Далі   -  ФК «Львів",  чотири роки тому Михайло вже виступав за  олександрійський клуб( 13 матчів, 1 забитий м'яч. Пограв  і  за алчевську "Сталь" та молодіжну команду полтавської " ... Читать дальше »

Просмотров: 923 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2015 | Комментарии (0)

Мій співрозмовник, мій колега Юрій Кузнєцов, блогер спортивного сайту «Все о спорте в Александрии».

У телефонній розмові Юрій  повідомив, як і планувалося  раніше, 10 січня в Палаці спорту  по вул. Горького, 3,  10 січня, в суботу,  відбудеться турнір  по воркауту.

- У перекладі воркаут – тренування, вуличний  фітнес – одна із різновидностей  масових занять, що включає в себе виконання різноманітних вправ на турніках, - говорить організатор змагань. – Головна увага приділяється на роботу з вагою тіла, що розвиває силу та витримку. Це свого роду дворові спортсмени.      
- Які вправи будуть виконувати  учасники олександрійських змагань?
- У наших змаганнях спортсмени будуть змагатися в трьох вправах:  підтягуванн ... Читать дальше »

Просмотров: 590 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2015 | Комментарии (0)

З 1 січня 2015 року набули чинності поправки до Податкового кодексу України, згідно з якими вводиться транспортний податок: новий акцизний збір на автобуси і вантажний транспорт, акциз на електродвигуни, а також відновлено акцизний збір на переобладнані автомобілі.

Відтепер власники "розкішних" автомобілів з об‘ємом бензинового або дизельного двигуна понад 3 тис. куб. см і які не старші 5 років будуть зобов`язані сплачувати річний податок у розмірі 25 тис. грн. Згідно з початковим проектом закону, в розряд оподатковуваних потрапляли автомобілі з об‘ємом дизельного двигуна від 2,5 тис. куб. см, але у зв`язку із суспільним резонансом об‘єм двигуна, що підпадає під податок, було збільшено.  З 1 січня вводено новий акциз на автобуси і вантажні автомобілі. На нові автобуси акциз встановлено ... Читать дальше »

Просмотров: 933 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2015 | Комментарии (0)