Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 10 » Центральний матч 26-го туру
12:17
Центральний матч 26-го туру

До матчу залишається 6 годин. Без сумніву, поєдинок ФК «Олександрія» -ФК «Зірка»  є центральним  матчем 26-го туру чемпіонату з футболу серед команд першої ліги.  Це буде гра, яку очікують десятки тисяч палких прихильників обох кіровоградських команд-земляків по всій неньці - Україні та далеко за її межами…  Це буде двобій одвічних суперників про лідерство у двобоях, за лідерство у лізі, що за останні роки  значно загострився…Судитиме  поєдинок М.Балакін  з Києва, якому 26 років.

«Зірка» не зазнала жодної поразки у весняній частині чемпіонату: 6 перемог при двох нічиїх. Це кращий показник. Команда за підсумками весняної частини лідер.

За два тижні до матчу з «Олександрією» в.о. головного  тренера «Зірки» Сергій Лавриненко,  відмітив:

-  Якщо наші земляки перші, то по праву займають це місце. Нас ще очікує друге дербі з колективом Володимира Шарана. Ігри команд Кіровограда та Олександрії історично займають окреме місце в усіх чемпіонатах. Загалом же до кінця чемпіонату ми будемо боротися за кожне очко з усіма суперниками незалежно від того допомагатимемо цим комусь чи навпаки заважатимемо.

 Статистика  на боці олександрійців. У 17 поєдинках 7 разів переможцями були наші земляки - олександрійці,  8 – разів зіграли внічию і лише  в двох поєдинках  зазнали поразок. У цих поєдинках забито було 28 м`ячів при 14- пропущених у власні ворота.

Матч відбудеться сьогодні о 18. 00 на КСК «Ніка». Це буде свято Великого Футболу! Це буде  поєдинок, що  дасть відповідь на головні задуми тренерів обох команд, бо кожен з них,  зокрема,  В.Шаран мріє про зміцнення позиції лідера, а С.Лавриненко – швидкими темпами наздоганяти лідируючу трійку турнірної таблиці чемпіонату.  Це прагнення до успіху,  це  буде щось неймовірне на полі під час матчу. Ми побачимо оновлену команду, досвідчених братів Баранців, Лупашка, Кочуру, Локтіонова, Акименка, Допілку, ряд молодих талановитих гравців. Ми побачимо бойову команду з Кіровограда, яка сьогодні на великому футбольному підйомі -  вхопила кураж перемог. З  13-го переміститись на 6- те місце в турнірній таблиці за такий короткий  час - це  великий прорив на шляху до чільної трійки лідерів. Це буде матч дербі, справжній безкомпромісний футбол.команд-земляків.

Прийди і підтримай свою, рідну  кожному  вболівальнику  «Олександрію»! Гуртом здобувають перемоги! Наші вперед! Не зупинятись на досягнутому!

І.Мельник  

Просмотров: 1293 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]