Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
07:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 11 » 4 м’ячі на 6 поєдинків
20:40
4 м’ячі на 6 поєдинків

Немає сумніву в тому, що  12- й тур увійде в історію 24- го, а, можливо, й  в історію  першої ліги, як тур  в якому забито лише  4 м`ячі. Чи  вже осінь  так сонливо діє – присипляє футболістів , що вони не хочуть більше забивати, чи  голкіпери грають дуже вдало. Але факт залишається фактом .

Перша несподіванка, коли ще кілька  турів тому  обнадійливо говорили, що в «Буковини» з фінансами все вирішується позитивно. А тут  - не виїхали до Харкова  по причині відсутності коштів. Лідерство  зберігає «Олександрія», яка  у 12- му турі відпочивала через те, що 5 гравців «Динамо-2»  були викликані до збірної України.

«Гірник-Спорт»  здобув  перемогу з  мінімальним рахунком у  гостях, - у Кривому Розі над місцевим «Гірником». Гол на 59-й хв. провів у ворота господарів Герасимець. Таким чином, повернувши собі другу сходинку у таблиці.    

«Миколаїв», котрий,  певно, що має фінансові труднощі, зміг здобути переможні  3 очка над грізною «Сталлю». Гол на 45+3 хв. забив Загинайлов. І вже миколаївці на 10- му місці.         

Трагедійно  завершився поєдинок у Тернополі для місцевої «Ниви». Зіграли основний час  по нулях, і треба  ж було такому трапитися, що  на доданих хвилинах поєдинку 90+4 Петрівський  умудрився забити у власні ворота на щастя полтавчанам, які були вже згодні і на нічию.

Подібна трагедія повторилась і у матчі «Суми» - «Зірка» - на останніх хвилинах доданого часу кіровоградці умудрились  також пропустити м’яч – Лебеденко на 90+3 хв. приніс перемогу  сумчанам.  

Чернігівська «Десна»  не змогла здолати  вдома «Тернопіль», розійшовшись мировою – 0:0.

І  в Охтирці місцевий «Нафтовик - Укрнафта» не зумів використати домашні стіни  для перемоги над одним зі лідерів  Чемпіонату – дніпродзержинською «Сталлю».  На табло так і залишились горіти нулі.

Наступнний  матч ФК "Олександрія"  проведе на виїзді  з чернівецькою "Буковиною" . Поєдинок відбудеться 18 жовтня.

І.Мельник  

Просмотров: 400 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]