Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
10:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 11

Згідно з опитуванням  громадської думки, Блок Петра Порошенка є беззаперечним лідером  політичних симпатій українців. Підтримати президентську силу на дострокових парламентських  виборах  планує майже половина виборців.

Сьогодні довіра  народу до Президента України  Петра Порошенка  має найвищі показники.  Президенту вірять,  довіряють, з ним пов`язують якісні зміни в житті,  що в кінцевому результаті повинно привести Україну до європейської співдружності.

 Інші політичні партії і  блоки відстають,  і значно  відстають. Тому, формувати парламентську більшість  доведеться навколо  Блоку Петра  Порошенка.  Рейтинги колишніх партій-лідерів минулих перегонів впали до мінімуму. Гадаю, що багатьох крикунів, політиканів ми більше не побачимо в новому парламенті.

Просмотров: 490 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2014 | Комментарии (0)

Шановні земляки!

Від  щирого серця  запрошую  вас подивитися змагання  з класичного автокросу на легкових автомобілях та спортивно-кросових автомобілях баггі, які відбудуться  18-19 жовтня  2014 року на трасі «Вербова Лоза».

 Ці змагання є 4-м заключним етапом чемпіонату України з класичного автокросу.

Початок змагань  у суботу – 18 жовтня – 15. 00.

 У неділю – 19 жовтня –  10. 00.

З повагою Анатолій Кузьменко   

Просмотров: 444 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2014 | Комментарии (0)

За рахунок коштів агрокомпанії  «УкрАгроКом», яка ще задовго до виборів, як тільки знесли Леніна, С.Кузьменко оголосив, що візьметься за облаштування площі.  Естафету  сина перейняв – вірніше  він її і розпочинав батько  Анатолій Іванович  Кузьменко,  підприємство  якого не тільки закупило тротуарну плитку, але й  найняло бригаду майстрів, які  її укладають. 

Міський голова, присоромивши інших кандидатів, зажадав, щоб  і вони  дещицю вклали  в облаштуванні  центральної площі Олександрії. Дехто відгукнувся. Хоч чимось  послужать  місту  доброю справою, а не в змаганні  в кого краща агітпродукція.

... Читать дальше »

Просмотров: 439 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2014 | Комментарии (0)

Немає сумніву в тому, що  12- й тур увійде в історію 24- го, а, можливо, й  в історію  першої ліги, як тур  в якому забито лише  4 м`ячі. Чи  вже осінь  так сонливо діє – присипляє футболістів , що вони не хочуть більше забивати, чи  голкіпери грають дуже вдало. Але факт залишається фактом .

Перша несподіванка, коли ще кілька  турів тому  обнадійливо говорили, що в «Буковини» з фінансами все вирішується позитивно. А тут  - не виїхали до Харкова  по причині відсутності коштів. Лідерство  зберігає «Олександрія», яка  у 12- му турі відпочивала через те, що 5 гравців «Динамо-2»  були викликані до збірної України.

«Гірник-Спорт»  здобув  перемогу з  мінімальним рахунком у  гостях, - у Кривому Розі над місцевим «Гірником». Гол на 59 ... Читать дальше »

Просмотров: 400 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2014 | Комментарии (0)