Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
01:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 25

У день 25-річниці незалежності України, депутат Олександрійської міської ради, голова  депутатської  групи «Сила людей» у міській раді Володимир Дожджаник організував на шахматно-шаховому майданчику турнір призерів області – чемпіонів з шашок. Зокрема, до Олександрії завітав  10- разовий чемпіон області  Юрій Слюсаренко, майстер спорту СРСР – з м. Долинська та призери м. Олександрія та Олександрівки… Всього у змаганнях прийняло участь   15  спортсменів з шашок.   

Відкриваючи змагання В.Дожджаник відмітив про наступне:

- Подібні змагання з шашок та шахів сьомий раз проводяться в Олександрії під прапорами «Нової  хвилі» та «Сили людей». Це вже стало традиційним спортивним святом, до якого ми щоразу  залучаємо більше учасників змагань. Сьогодні я почув, що в Долинській з ... Читать дальше »

Просмотров: 1144 | Добавил: wernega | Дата: 25.08.2016 | Комментарии (0)

Відтепер овочево-фруктову та молочну продукцію сільчан можна буде придбати… не з землі, де відсутні будь-які санітарно-гігієнічні умови, а з облаштованих торгових прилавків, що відповідають стандартам і гігієні.

- Річ у тому, що міський голова  С.К.Цапюк дав розпорядження прибрати торгівлю продуктами харчування з землі. Для цього силами КП «Центральний ринок»  за лічені дні було   підготовлено  торговельний майданчик: заасфальтовано та встановлено столи для продажу сільгосппродукції. У подальшому буде облаштовано покрівлю, щоб за будь-яких погодних умов цей міні- ринок працював. Плата з 1м2  становить 3, 50 грн. за торговий день, - відмітив директор  ринку Ю.В.Нос.

 І справді, поцікавившись у торговельників, ... Читать дальше »

Просмотров: 1289 | Добавил: wernega | Дата: 25.08.2016 | Комментарии (0)

Вже стало традиційними волейбольні змагання, що проходять під егідою групи компаній ТОВ «УкрАгроКом». І цього  разу  директор елеватора Олександр Йонік  ( с.Березівка) – безмінний  капітан волейбольної команди елеватору, зібрав біля  КСК «Ніка» на волейбольній площадці, що була облаштована за кілька днів команди волейболістів з м. Знам`янки, с.Диківка, Олександрівки ( Олександрійський район) та елеватора.  

- Товариські змагання з волейболу були приурочені до 25-ї річниці незалежності України. Такі змагання є частиною повсякденного життя нашої компанії, що сповідує не лише успішну працю, а й здоровий спосіб життя. Такі  змагання додають наснаги, більше здружують колективи, заряджають на нові звершення. Сьогодні товариська зустріч не передбачала  вручення нагород. Сьогодні переможцями були всі, бо перем ... Читать дальше »

Просмотров: 1031 | Добавил: wernega | Дата: 25.08.2016 | Комментарии (0)

Вкотре олександрійці приймають участь в параді вишиванок, Організатором цього заходу  виступає Є.Мороз та  ГО «Рідний дім. Олександрія». Мешканців міста  запрошують прийти на свято у вишиванках, щоб побачити у кого вона дорожча і яскравіша - це зі слів самих учасників  параду. Звісно, що для цього потрібні лише кошти. І воно  видно  хто сам, своїми руками, вишив українські  узори…, а хто  придбав за великі кошти ( на жаль, українська вишиванка  сьогодні ще недоступна широкій аудиторії олександрійців). Що сказати мода! А мода – це завжди витратно.

 Зібралися на площі Соборній  кілька десятків олександрійців у вишиванках… Що сподобалося? Сподобалося:  власне написаний вірш  про Україну, засновника НРУ  («Руху», 1989 р.) в Олександрії М.Зозулі, який закликав олександрі ... Читать дальше »

Просмотров: 1029 | Добавил: wernega | Дата: 25.08.2016 | Комментарии (0)