Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 10

Завершились матчи 1-го раунда квалификации Лиги Европы. Сейчас уже стали известны все возможные соперники "Александрии" и "Ворсклы" по 3-му раунду отборочной квалификации.

При жеребьевке 3-го раунда, которая состоится 15 июля, "Ворскла" будет сеяной, "Александрия" - несеяной. Процедура жеребьевки предполагает, что в соперники команды могут получить пары из 2-го раунда.

Матчи 2-го раунде состоятся 14 и 21 июля, матчи 3-го раунда - 28 июля и 4 августа.

Жеребьевка 3-го раунда квалификации Лиги Европы

Сеяные:

"АЗ Алкаммар" (Голландия)

"Генк" (Бельгия) - "Будучность" (Черногория)

"Лилль" (Франция)

"Сент-Этьен" (Франция)

"Гент" (Бельгия)

"Краснодар" (Россия)*

"Рапид" (Вена, ... Читать дальше »

Просмотров: 1075 | Добавил: wernega | Дата: 10.07.2016 | Комментарии (0)

Свой предпоследний матч на сборах в Словении ФК "Александрия"  провел  со словенской командой НК "Алюминий" и победили со счетом - 1:2.

ФК "Александрия": Новак, Шендрик (Гитченко, 75), Боровский (Леонов, 75), Имереков, Грицук (потенциальный новичок, 65), Чорний (Старенький, 75), Козак (Цуриков, 60), Мягков (Запорожан , 75), Путраш (Полярус, 83), потенциальный новичок (Микицей, 75), Пономарь (потенциальный новичок, 46)

Голы: Чорний, Имереков (пенальти).

Перед этим победа над "Жальгирисом" - 2:0 и минимальное поражение от "Ягеллонии" - 0 -1.

 

Просмотров: 1098 | Добавил: wernega | Дата: 10.07.2016 | Комментарии (0)

 У кожного своя дорога в житті, свої вподобання,  захоплення, що в більшості стають одним із двигунів, що додає життю краси і неповторності, робить людину щасливою. Є художники, яких Бог наділив особливими рисами – відтворювати в різнокольорових фарбах навколишній світ, людей, явища  та події. І в цьому вбачається продовження нашої історії, нашого буття на землі.  У автора є свій час, коли матеріалу потрібен час вилежатися ( дописатися), як майстру час, щоб дописати останній, головний штрих …

Знайомство з талановитою саиоучкою - художницею Наталією Ткаченко, як вона сама себе називає, відбулося на першій її персональній художній виставці в «Арт - галереї  І.Кваші на початку  червня. То було щось неймовірне. На тебе з усіх сторін дивляться наші олександрійці, відомі люди сучасності &helli ... Читать дальше »

Просмотров: 945 | Добавил: wernega | Дата: 10.07.2016 | Комментарии (0)

Ця історія сьогодні набуває неабиякої зацікавленості серед шукачів встановлення імен загиблих німецьких солдатів у роки Другої Світової війни на теренах української землі. Все далі і далі відходить у вічність події 1941- 1945 років, коли радянські воїни, народ СРСР боронив свою землю від чужинців – фашистської Німеччини. Двоякі сьогодні існують версії, хто став призвідником війни. В одному ми повинні бути свідомі і пам’ятати, що війну розв’язали ті, хто міряв про світове господарювання. З одного боку Гітлер, а з іншого  - Сталін, котрі мріяли встановити свою владу у світі.  Закладниками подібного хижацького бажання стали німецькі та радянські народи. Мільйони  їх полягли смертю хоробрих,  безневинно розстріляні тільки за те, що вони іншої нації, чи не так поглянули на фашистів… Історія розповідає, відкриває нові сторінки жахіття того періоду. ... Читать дальше »

Просмотров: 1288 | Добавил: wernega | Дата: 10.07.2016 | Комментарии (0)