Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 28

Після чергової  мінімальної перемоги в Полтаві над «Ворсклою», в якій єдиним голом відзначився С.Куліш, олександрійці сьогодні, 28 червня відправилися до Словенії ( столиця Любляна, колишня Югославія, з населенням трохи більше 2 млн. чол., - авт.), де проведе  2 тижні на навчально-тренувальному зборі. За попередньою домовленістю суперниками ФК «Олександрія» будуть:

30 червня - ФК "Олександрія" - "Пандурій"

( м.Тиргу-Жиу, Румунія,  перша ліга, відомий гравець Сепенару);

 

< ... Читать дальше »

Просмотров: 1406 | Добавил: wernega | Дата: 28.06.2016 | Комментарии (0)

Напередодні жнив – 2016 року  в групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» відбулася чергова виробнича новина. Річ у тому, що для того, щоб збільшити та скоротити термін доставки зернових культуру до морського порту, украгрокомівці на базі головківського елеватора ( смт. Приютівка) побудували  виробничий майданчик для завантаження зерна в залізничні вагони.  

Комерційний директор ТОВ «УкрАгроКом» Павло Дмитрович Фесюк у короткому інтерв’ю наголосив:

- Щоб зберегти наші українські дороги від  їх пошкодження керівництвом  компанії було прийнято рішення в короткий термін – за півтора місяці побудували виробничий майданчик, цільове призначення якого: приймання, тимчасове зберігання та з ... Читать дальше »

Просмотров: 1462 | Добавил: wernega | Дата: 28.06.2016 | Комментарии (0)

Цікавими для учнів шкільних таборів  відпочинку виявилися екскурсії до ФК «Олександрія». Щотижня під егідою депутата Знам`янської районної ради,  учні сільських шкіл  району ( Диківка, Пантазіївка та ін.), а це понад 150 учнів відвідали спортивну базу команди Прем`єр-Ліги, що цього сезону буде захищати честь українського футболу на європейському рівні, побачили, почули цікаву розповідь про становлення та здобутки клубу.

Депутат  від Пантазіївки, голова райради Сергій Макаренко наголосив:

- Протягом червня, під час літніх канікул учні Знам`янського району мали можливість щотижня групами по 25-30 відпочивальників мали змогу познайомитися з ФК «Олександрія», адже більшість хлопчаків грають у футбол і добре знаються на ньому. Дітям було цікаво пройтися Будинком футболу, роздягальнями, побачити арену стадіону, від ... Читать дальше »

Просмотров: 1064 | Добавил: wernega | Дата: 28.06.2016 | Комментарии (0)