Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 17

Наше суспільство переживає надто складні соціально-економічні негаразди, коли безгрошів’я, непосильні податки, бюрократія чиновників, їх нерозуміння, що від того наскільки економіка успішно працює, наскільки заможними є український народ. Нами приходиться констатувати, що з кожним роком ми все менше виробляє машинобудівної та сільськогосподарської техніки, що позначається на ціноутворенні продуктів харчування, що зростають галопом. Життя людей в рази погіршилося.

Мій співрозмовник представник Міністерства  аграрної політики України, спеціаліст – експерт з обліку сільськогосподарської техніки та представник  українського державного науково - дослідного  інституту з випробування сільгосптехніки А.О.Горошко.  До речі, нагороджений  пам’ятною ювілейною медаллю «50 років держтехнагляду України» за особистий внесок ... Читать дальше »

Просмотров: 1065 | Добавил: wernega | Дата: 17.06.2016 | Комментарии (0)

Рубрика: Запитують – відповідаємо

 Люди звертаються за роз`ясненням: чому  працівники місцевої дільниці водоканалу здебільшого відмовляються у наданні послуги зі зняття та встановлення водолічильника під час його повірки, і скільки це коштує?  Чому з приватників беруть плату за повірку лічильника, а з мешканців багатоквартирних будинків – ні?  

Конкретно стався прикрий випадок, коли приватному домоволодінню нароховували як за багатоквартирний будинок. Людина звернулася у водоканал, щоб повірку зробили безкоштовно. Йому відмовили: зробимо перерахунок, а повірку лічильника платіть.     

Перш за все слід нагадати людям, що тариф на водопостачання дещо різниться. Для приватників  він дещо менший.  На сьогодні в державі  ще не врегульовано відносини ... Читать дальше »

Просмотров: 1130 | Добавил: wernega | Дата: 17.06.2016 | Комментарии (0)

Фінансові труднощі сьогодення так чи інакше завдають багато  проблем у нашому повсякденному житті. Їх відсутність вимагає прийняття інколи непопулярних рішень, щоб неможливе стало можливим. Сьогодні мова буде вестися про молочний та ковбасний павільйони комунального підприємства «Центральний ринок». Здається, що  приватна торгівля – це прибутковий бізнес, як це скрізь у світі.  Але, насправді, це не завжди так. Будівля, що  використовується під вище названі павільйони, з початку їх забудови жодного разу капітально не ремонтувалася… Обдерті стіни, покрівля практично скрізь протікає,  застарілі прилавки, - все це пригнічує покупців та і самих торговельників.

- Проблема будівлі, що використовується під  молочний та ковбасний павільйон  виникла не  вчора і  не сьогодні. Вже кілька років поспіль адміністрація ... Читать дальше »

Просмотров: 1253 | Добавил: wernega | Дата: 17.06.2016 | Комментарии (0)