Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 06

Сьогодні в Будинку футболу  відбулася творча зустріч місцевих журналістів з  автором книги  «Микола Лавренко – форвард таранного типу» Юрієм  Біланюком.  До відома журналістів таким чином відбулася і презентація книги. Автор розповів про задумку, про її втілення в книгу. Книга розповідає про життєвий шлях Миколи Миколайовича і  різні роки його трудової діяльності.  На 256 сторінках поміщено понад 400 світлин та 47 авторів, які в різні періоди були і сьогодні поряд з героєм книги. Це відверті розповіді, згадки, через які прийшлося пройти людям, спілкуючись чи  разом працюючи. Також  наш земляк передав щиросердні привітання, побажавши  олександрійським  журналістам  міцного здоров`я, творчих успіхів та гострого справедливого пера. У дарунок кожен журналіст отримав книгу та  матеріальну винагороду, а також запро ... Читать дальше »

Просмотров: 1322 | Добавил: wernega | Дата: 06.06.2016 | Комментарии (0)

У п’ятницю до нашого міста прибула данійська делегація в складі 19 осіб. Супроводжував делегацію наш земляк Михайло Кульга, який разом з батьком, волонтером С.М.Кульгою  віднайшли в  Данії небайдужих людей, які  з великим трепетом хвилюються за долю України:  минулого року  розпочали допомагати гуманітарними вантажами: лікарняним обладнанням, дитячими іграшками, одягом та іншими речами для учасників АТО,  людей, що проживають  у геріатричному будинку.

У суботу данійцям була організована широка програма знайомства з містом. Для цього міською владою було організовано показовий обряд одруження в міському обрядовому  палаці, де гості залишилися в захопленні від наших звичаїв одруження. В Данії  подібний обряд проходить досить таки скромно. На згадку данійці отримали святковий коровай та шишки, а в замін - подарували молодій парі свій дарун ... Читать дальше »

Просмотров: 1528 | Добавил: wernega | Дата: 06.06.2016 | Комментарии (0)