Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
00:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 10

Главный тренер «Александрии» Владимир Шаран прокомментировал победу над ужгородской «Говерлой» (2:0), и выход клуба в еврокубки.

- После игры с «Зарей», которую мы победили в домашнем матче, мы были уверены в том, что выполним задание, и выйдем в еврокубки. Команда показала неплохую игру в весенней части, и я считаю, что мы достигли успеха для всего города. Я очень серьезно настраивал ребят на этот поединок, потому что это футбол, всякое бывает.

Конечно, эмоции самые позитивные – наш президент мечтал о Лиге Европы. Мы понимаем, что это - квалификационный раунд, но для нашего города это большой успех. Если не ошибаюсь, впервые в Украине команда из районного центра будет играть в Лиге Европы.

На счет премии мы не переживаем, у нас всегда все в порядке. Нужно скорей забыть эту игру, и готовиться ... Читать дальше »

Просмотров: 1795 | Добавил: wernega | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (0)

Стосовно зайнятого високого місця в 2 5-му ювілейному  чемпіонаті України з футболу серед команд ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ президент ФК "Олександрія" С.А.Кузьменко дав коротке інтерв`ю сайту  "Істина від Олександрії" :

- Безумовно, що це надзвичайно велике досягнення "Олександрії " - це успіх тренерського та футбольного складу гравців, які довели Україні, що можуть грати на рівних  серед найсильніших команд країни.  Ми крокуємо  далі,  - в разі підтвердження ФІФА про заборону участі "Дніпра" в Євролізі, ми наступна команда, що входить в п`ятірку відбіркових кваліфікаційних матчів Євроліги.  Ми хочемо і бажаємо, щоб  про нашу країну, область, місто дізналися в Європі, побачили, що українці гідні бути не лише в спортивному плані, а й в економічному  бути в євросоюзі. Це ще один крок України на  цьому шлях ... Читать дальше »

Просмотров: 1835 | Добавил: wernega | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (0)

9 травня  1945 рік  -  рік доблесті, величезного внеску  України  в святу Перемогу над фашизмом. Олександрійська Братська могила –  священне місце для олександрійців, де покояться герої Великої Перемоги, хто віддав своє життя заради миру на землі. Біля тисячі городян прийшли сюди, щоб вкотре – в 71-й раз віддати  данину глибокої поваги і шани тим, хто навічно лежить  в братській могилі, хто і сьогодні ще є прикладом  мужності, подвигу і самопожертви в ім`я миру на українській землі для прийдешнього покоління.

 Міський голова С.К.Цапюк у  вітальному слові висловив велику подяку учасникам  бойових, дій, партизанам, підпільникам і захисник ... Читать дальше »

Просмотров: 1504 | Добавил: wernega | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (0)