Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
03:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 27

 З 27 березня змінився розклад руху потягів по ст. Олександрія в зв’язку з переходом на літній відлік часу. Це зумовило  і зміну руху потягів, що змістилися згідно графіка на 10-15 хвилин. Через наше місто курсує 16 пар пасажирських потягів, або 32 (парні-непарні дні, раніше було 22 пари). – Почав курсувати швидкісний потяг («Інтер - сіті») Полтава-Дніпропетровськ (№783)- регіональний маршрут, - наголосила на початку розмови Наталія Луценко, начальник вокзалу.  - О 8.09 відправляється зі станції Олександрія і о 11.00 – кінцева зупинка в Дніпропетровську.  О  20.17 -  зупинка в Олександрії, а 23.12 – в Полтаві.

Скільки разів на тиждень будуть виконуватися пасажирські перевезення?
Поки що потяг буде рухатися тричі на тиждень: вівторок, п’ятниця і неділя. Керівництво «Укрзаліз ... Читать дальше »

Просмотров: 2124 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2016 | Комментарии (0)

  Житловий сектор міста нараховує понад 500 багатоквартирних будинків. Життя людей в них, побут і комфорт залежать саме від якісної роботи комунальників, що опікуються утримання будинків в належному технічно-побутовому стані. Це і водовідведення, і теплопостачання, і   вивіз сміття і благоустрій наших прибудинкових територій, та в цілому міста. Це наші площі, і сквери, дороги і тротуари. Йдуть ремонти під’їздів, фасад будинків, замінюються внутрішньо будинкові мережі, ведуться покрівельні та цокольні роботи та інше, люди переходять в ОСББ – самостійно покращують свої умови проживання.  

 Мій співрозмовник директор ПП «Житло сервіс №1» Олександр Долгіх. Молодий керівник, на балансі обслуговування якого знаходиться 165 багатоквартирних будинків міста.

- Олександре Леонідовичу, позаду День комун ... Читать дальше »

Просмотров: 1468 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2016 | Комментарии (0)

Розповідати про митців, чи то поетів, чи то співаків, чи то художників і важко, і легко одночасно, боці люди цікаві, неординарні, талановиті.  А з іншого боку – важко осмислити внутрішній потенціал людини, яка розбудила чи зробила своєю наполегливістю, цілеспрямованістю  все, щоб її творчість назвали талантом, а роботи неперевершеними...   

Інна Московченко – звичайна олександрійка, як вона себе називає: художник-початківець, не претендуючи на визнання, що залежить від оцінки людей…

-Усі мої картини, написані за три попередні роки художньої творчості, були першим творінням  заради одного – виховати всидливість меншого сина Гордія - шляхом розвитку його  дитячих творчих здібностей. Спочатку ми займалися солоним тістом. Далі -  вироби з бісеру, а  ще далі – ... Читать дальше »

Просмотров: 1447 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2016 | Комментарии (0)