Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
02:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 02

«Переатестація – це не головне, чого сьогодні бояться правоохоронці Олександрії. Головна причина криється в тому, що за 2 роки нової влади нічого не змінилося практично. Уряд обіцяв високі зарплатні, коли людина йде під кулі і ножі. А результат – мізер.Обіцяли зміцнення матеріальної бази - нуль.  Лютнева зарплатня капітана поліції з 20 річним стажем вперше склала 5000 грн. Але відразу треба цю суму зменшити на 700- 800 грн.(придбання паперу, на бензин, поїздки в Кіровоград і ін.). І так щомісячно. Скажіть: чи буде людина так довго терпіти. Йдуть в Національну гвардію, в місцеву військову частину, де зарплатня відповідна... Якщо таким чином будуть звільнятися, то вже скоро нікому буде займатися не лише слідчо - оперативними діями, а й нікому буде виходити на патрулювання Олександрії». Йдуть спеціалісти, з досвідом, начальники відділів...», - такі думки сьогод ... Читать дальше »

Просмотров: 1063 | Добавил: wernega | Дата: 02.03.2016 | Комментарии (0)

  Напередодні матчу, за годину перед його початком, я мав безпосередню розмову з президентом  компанії  «ВС Енерджі Інтернейшл»  Миколою Миколайовичем Лавренком у його робочому кабінеті. Одним із питань звучало:

- Який прогноз від М.М.Лавренка на матч  ФК «Олександрія» - «Динамо» (Київ)?
 - Я вірю в  «Олександрію», що сьогодні вона покаже достойну гру, яку вона показала в першому колі ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.  Вірю і сподіваюсь, що мої земляки - олександрійці не підведуть, а ні своїх палких прихильників, а ні тренерів та керівництво клубу, яке продовжує естафету великого футболу в Олександрії. Безперечно, обов`язково буду присутнім на матчі з працівниками компанії, а також запросив на цей поєдинок усіх колишніх тренерів «Поліграфтехніки» - «Олександрія ... Читать дальше »

Просмотров: 1614 | Добавил: wernega | Дата: 02.03.2016 | Комментарии (2)

Феєричний, яскравий, змістовний та історично важливий матч у ¼ фіналу Кубку України  провела «Олександрія» в Києві проти «Динамо». Номінальними господарями виступали олександрійці по взаємній домовленості керівництва клубів.

На НСК «Олімпійський» за сприяння адміністрації клубу  з Олександрії прибуло 50 вболівальників.До яких долучилися ще за півсотні, хто приїхав самостійно. В інших секторах зібралося  ще кілька сотень шанувальників «Олександрії». Приїхали підтримати нашу команду і рідня Михайла Козака зі Львова – тато Степан Козак  з рідними та близькими. Ця несподівана зустріч відбулася перед матчем:

- І Львів у Києві, щоб підтримати «Олександрію», в якій грають наші діти, - сказав ... Читать дальше »

Просмотров: 1283 | Добавил: wernega | Дата: 02.03.2016 | Комментарии (0)