Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
11:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 20

19 січня відначається одне із найбільших церковних свят - Хрещення Господнє. За давньою тра­дицією, в цей день люди йдуть до водоймищ та занурюються у воду, щоб очистити своє тіло та душу. Наша команда не стала порушувати ці традиції і до сходу сонця відправилась до берегів Середземного моря.

Прес- служба ФК "Олександрія"

Просмотров: 1026 | Добавил: wernega | Дата: 20.01.2016 | Комментарии (0)

Роман Яременко  25-річний юнак, якому далася нелегка доля військовослужбовця – учасника АТО, полоненого, який протягом 4-х місяців пройшов через  тортури, утримання в ямах, підвалах, в казематах сепаратистів з так званої ДНР.  Наша зустріч відбулася завдяки сприянню волонтерського центру, який очолює І.Кабанова. Здається, що Роман пішов на відвертий діалог після довгих роздумів, - таки розповісти всю правду, довести до громадськості, що ж насправді відбувається там, де сьогодні проливається кров українського народу в неоголошеній війні, яка з кожним днем збільшує кількість загиблих…

- Народився  я в с. Захарівка Світловодського району (поряд з с. Косівка, де багато моїх друзів). Після закінчення  школи, здобув професію будівельника в ПТУ №7 м. Олександрія. Навчався в львівській академії сухопутних військ, але з третього курсу ... Читать дальше »

Просмотров: 1637 | Добавил: wernega | Дата: 20.01.2016 | Комментарии (0)

 Двічі на місяць в управлінні культури та туризму міської ради проходять наради керівників олександрійських закладів культури. Одним із головних завдань яких є  планування місячної культмасової роботи працівників, що направлена на задоволення дозвілля громадян.

 На початку засідання начальник управління культури та туризму міськради Вікторія Чернецька відзначила, що одним зі головних завдань є робота закладів культури в особливих умовах  зимового періоду, що пов’язано з  раціональним  використанням енергоносіїв.

- Приємно відзначити, що днями Димитрівська музична школа, в якій навчається 50 юних музикантів, перейшла на автономне опалення – на тверде паливо. У школі тепло і затишно, і значна економія бюджетних коштів.  ... Читать дальше »

Просмотров: 1183 | Добавил: wernega | Дата: 20.01.2016 | Комментарии (0)