Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
13:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 16

Перед від`їздом на перший тренувальний збір до Туреччини, який запланований на 18 січня, команда не знайшовши спаринг-партнера, 15 січня, о 14:00, як і планувалось, провела  на полі зі штучним газоном двохсторонній матч ФК "Олександрія", який умовно був поділений на "жовтих" та "червоних" (по кольору майок).
На 2 голи "червоних" : В.Грицук, М.Козак, - "жовті" відповіли 5-ма: О.Гуськов - 2, С.Басов, А.Полярус та С.Старенький.

Із сайту ФК "Олександрія"

Просмотров: 1154 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2016 | Комментарии (0)

Як повідомляє офіційний сайт ФК "Олександрія" Станіслав Куліш став першим новачком ФК "Олександрія" в 2016 р., який підписав  14 січня контракт з клубом. Термін співпраці між гравцем та клубом діє до 30.06.2017 року.

Станіслав Куліш народився 8 лютого 1989 року, в м.Дніпропетровську, де й почав займатися футболом спочатку у ДЮФШ «Дніпромайн», а згодом у системі дніпропетровського«Дніпра». Першими тренерами Куліша були: Борис Подорожняк та Володимир Кузнецов. З 2007 р. виступав у складі команди «Дніпро-75», спочатку в чемпіонаті області та аматорській першості України, а згодом - у чемпіонаті Другої ліги. У 2010 р. перейшов до лав аматорського клубу «Колос» з Чкалова, згодом захищав кольори нікопольського «Електрометалурга-НЗФ». У сезоні 2011/12 повернувся до &la ... Читать дальше »

Просмотров: 1233 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2016 | Комментарии (0)

  Вчора, 15 січня, голова Олександрійської міської організації ветеранів О.Є. Болілий та секретар ветеранів міського відділу поліції Г.І.Донець привітали мешканця Звенигородки, ветерана міського відділу внутрішніх справ м. Олександрія Євгена Олександровича Яковенка з 75-річчям. Славний шлях пройшов ветеран по боротьбі зі злочинцями та по захисту правопорядку в місті за довгі роботи в правоохоронних органах. Майор у відставці, до виходу на заслужений відпочинок, керував відділенням дільничних інспекторів по охороні громадського порядку. Нині на пенсії, проживає з рідними…

 Гості, які завітали до оселі ветерана, зачитали вітальний лист та вручили подарунок.

О.Є. Болілий, зокрема, наголосив, що сьогодні ветеранська організація взяла на се ... Читать дальше »

Просмотров: 982 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2016 | Комментарии (0)

І п`ята по рахунку  сесія міської  ради, що була запланована на 14 січня також не відбулася через відсутність кворому – достатньої  кількості присутніх у залі депутатів, тобто, більшості від 34 обранців. У залі зібралося 14 депутатів. Лід дещо скрес – у залі - за робочим столом були присутні 2 депутати від «Укропу» та один від «Батьківщини» разом зі секретарем О.Богоявленською – 2.

На сесію виносились кілька питань щодо змін до бюджету. Одне стосувалося фінансування закладів профтехосвіти, що передаються на місцевий бюджет, інше – про виділення коштів на придбання інсуліну, який рятує та продовжує життя тяжкохворим людям…

 З цього приводу свій коментар дав головний лікар комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги  м.Олександрія»  С.С.Дьячук: ... Читать дальше »

Просмотров: 1234 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2016 | Комментарии (0)