Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
19:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 08

  На 12 годину дня в офіс-центрі ТОВ  «КД- Транс» було призначено брифінг  для місцевих ЗМІ лідерів 5-ти політичних сил, що увійшли більшістю в міську раду. Спершу перед журналістами виступив голова фракції БПП «Солідарність»  А.О.Коломійцев, який озвучив тези більшості депутатів міської ради, який він намагався озвучити в сесійній залі після закінчення так швидко роботи третьої сесії. 

- Чергова чи позачергова була сесія – це питання суперечливе. Жаль, що депутатам не було надано слово для озвучення депутатських запитів. Нас найбільше турбувало питання пільгових перевезень пасажирів, які з 11- го січня будуть призупинені. Для цього в мене була пропозиція прийняти міську програму по відшкодуванню автоперевізникам частини їх витрат за рахунок міської казни. Також актуальним сьогодні є питання швидкого прий ... Читать дальше »

Просмотров: 1351 | Добавил: wernega | Дата: 08.01.2016 | Комментарии (0)

  

Сьогодні, 8 січня  повинна була відбутися третя сесія VII скликання на порядок денний  якої було внесено всього 2 питання:  про утворення, визначення чисельного складу та затвердження персонального складу нового виконкому, та про недовіру меру Олександрії.Сесія ініційована на запит депутатської більшості. В силу політичних домовленостей, що відбулися напередодні сесії, здавалось, що новий депкорпус і стара влада домовились про спільні дії, поступившись політичним амбіціям, заради городян. Але кворому порозуміння не відбулося. Більшість депкорпусу  вимагали внести в порядок денний депутатські запити, на що  мер відповів відмовою. Не дійшовши згоди та порозуміння сесія була закрита. Вірно чи не вірно – судити юридичним органам, які дадуть правову оцінку діям обох сторін, що конфліктують. Ще майже годину в сесійному залі йшли дебати між депутат ... Читать дальше »

Просмотров: 1258 | Добавил: wernega | Дата: 08.01.2016 | Комментарии (0)