Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 02

Денні ходові вогні повинні бути включені з 1 жовтня на всіх механічних транспортних засобах поза населених пунктів.  У разі їх відсутності - ближнє світло фар відповідно вимоги передбаченої п. 9.8 Правил дорожнього руху України.

Головна мета цієї вимоги - зменшення ризику виникнення дорожньо-транспортних пригод на позаміських дорогах, шляхом додаткового позначення рухомого транспортного засобу.

Норма буде діяти до 1 травня. Про це нагадали в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України. 

Просмотров: 1303 | Добавил: wernega | Дата: 02.10.2015 | Комментарии (0)

- Музика вічна. Культурно - мистецьким центром Олександрії є музична школа, в якій проходять концертні виступи викладачів школи, її учнів, відбуваються зустрічі з провідними  мистецькими колективами області та України. Такої акустики залу, що відображає повноту звучання музичних інструментів та голосів співаків мають одиниці концертних залів країни.  Слова глибокої вдячності нехай сьогодні звучать на адресу міської влади, яка  у наш непростий час виділяє кошти на ремонтні роботи закладів культури, освіти та медицини. Ми вдячні, за капітально відремонтований концертний зал з новим сценічним вбранням. Попереду в нас  нові звершення, нові концерти, нові успіхи. Нехай  у  цьому залі завжди лунає лагідна музика та спів талановитих учнів нашої школи, - наголосила директор музичної школи Ірина Кравченко.

 Мер Олександрії С.К.Цапюк відмітив, що до Дня між ... Читать дальше »

Просмотров: 1176 | Добавил: wernega | Дата: 02.10.2015 | Комментарии (0)